سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان آچما (ترکیه)

نان آچما (ترکیه)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
مایه خمیر ۲ قاشق چای خوری
آرد سفید ۴/۱/۲ پیمانه
نمک ۱ قاشق چای خوری
شکر ۱/۳ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
کره ۵۰ گرم
روغن ۱/۳ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
تخم مرغ (زرده)به مقدار لازم
نان آچما (ترکیه)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان آچما (ترکیه)
روش ساخت
مرحله 1در یک کاسه متوسط ​​شیر و آب(گرمای شیر و آب باید در حدی باشه که دست نسوزه)شکر و مخمر رو با هم مخلوط کنین.
مرحله 2روی ظرف رو بپوشونید و 15 دقیقه صبر کنید تا مخمر عمل بیاد.
مرحله 3آرد رو 3 مرتبه به خوبی الک کنید تا سبک بشه.
مرحله 4سپس روغن، کره، نمک، سفیده تخم مرغ رو در مخلوط شیر ریخته و مخلوط کنین و به تدریج آرد اضافه کنین و با دستتون مخلوط کنین و 10 دقیقه ورز بدین .
مرحله 5ظرف مناسبی رو کمی چرب کنید و خمیر رو داخلش قرار بدید و روش رو با یه پارچه نم دار بپوشونید و خمیر رو حدود 2 ساعت در جای گرم استراحت بدین تا حسابی پف کنه و لطیف بشه .
مرحله 6حالا خمیر رو به اندازه نارنگی تقسیم کنین و به صورت لوله نازک و بلندی در بیارین و هر دوتا خمیر رو با هم تاب داده و دور هم بپیچونین و دایره ای شکل در بیارین و توی سینی بذارین.
مرحله 7روی خمیر رو با زرده تخم مرغ بپوشونین و روش رو کنجد ،سیاهدانه و ... بریزید و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت تقریبا 25 دقیقه قرار بدین تا قهوه ای طلایی بشه.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین