زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
نعنا خشکبه مقدار لازم |
کرهبه مقدار لازم |
آب ۵ پیمانه |
شکر ۲ فنجان |
سرکه ۱ فنجان |
پیاز ۴ عدد |
آرد نخودچی ۵۰۰ گرم |
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم |
مرحله 1 | ابتدا 2عدد پیاز را رنده كنید و به همراه گوشت چرخكرده، آرد نخودچی، نمك، فلفل و زردچوبه مخلوط كرده و كم كم به آن آب اضافه كنید.توجه داشته باشید آب به میزانی باید اضافه شود كه مایه شل نشود و حالت انعطافی داشته باشد. |
مرحله 2 | مواد را ورز دهید بعد به شكل دایرههای كوچك درست كرده، در كره سرخ كنید. میتوانید دو عدد پیاز دیگر را به صورت نگینی سرخكرده، زردچوبه و نمك زده بعد آب را اضافه كرده، نعنا را ساییده و در آب بریزید. |
مرحله 3 | سركه و شكر را اضافه كرده و بگذارید به مدت 20 دقیقه بجوشد بعد نافلههای سرخشده را درون مواد آبكی قرار دهید تا با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه جوش بزند. |