سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



جنوبی نافله خوزستانی

نافله خوزستانی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
نعنا خشکبه مقدار لازم
کرهبه مقدار لازم
آب ۵ پیمانه
شکر ۲ فنجان
سرکه ۱ فنجان
پیاز ۴ عدد
آرد نخودچی ۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
نافله خوزستانی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نافله خوزستانی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا 2عدد پیاز را رنده كنید و به همراه گوشت چرخ‌كرده، آرد نخودچی، نمك، فلفل و زردچوبه مخلوط كرده و كم كم به آن آب اضافه كنید.توجه داشته باشید آب به میزانی باید اضافه شود كه مایه شل نشود و حالت انعطافی داشته باشد.
مرحله 2مواد را ورز دهید بعد به شكل دایره‌های كوچك درست كرده، در كره سرخ كنید. می‌توانید دو عدد پیاز دیگر را به صورت نگینی سرخ‌كرده، زردچوبه و نمك زده بعد آب را اضافه كرده، نعنا را ساییده و در آب بریزید.
مرحله 3سركه و شكر را اضافه كرده و بگذارید به مدت 20 دقیقه بجوشد بعد نافله‌های سرخ‌شده را درون مواد آبكی قرار دهید تا با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه جوش بزند.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین