سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی نارنجک

نارنجک
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
آرد گندم ۲ پیمانه
ماست‏ ۲ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
آب ۱/۲ پیمانه
شکر ۱/۱/۲ پیمانه
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
نارنجک
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نارنجک
روش ساخت
مرحله 1 تخم مرغ وجوش شیرین وماست رامخلوط میکنیم . آردراکم کم اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم که یک دست شود.
مرحله 2روغن فراوان راروی حرارت میگذاریم تاداغ شودبعدباقاشق ازموادبه اندازه فندق برمیداریم ودرروغن می اندازیم تاسرخ شود.
مرحله 3نارنجک هارا زیرورومیکنیم تاخوب طلایی شود نارنجک هارادرصافی میگذاریم تا روغن اضافی آنهاگرفته شود.حالاهمه رادرشربت که از قبل تهیه کردیم قرار میدهیم.
مرحله 4طرزتهیه شربت: آب وشکررامخلوط میکنیم وروی حرارت میگذاریم تابجوشدوکمی غلیظ شودویک قاشق غذاخوری به آن آبلیمواضافه میکنیم وبعدازدوسه جوش شربت راازروی حرارت برمیداریم .
مرحله 5بعدازاینکه به شربت آغشته کردیم میتوانیم روی آنهارابامقداری خامه تزیین کنیم (کاملا سلیقه ای)
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین