سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماهی و میگو و دریایی میگو نارگیلی با سس انبه

میگو نارگیلی با سس انبه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
نمکبه مقدار لازم
رنده پوست لیموبه مقدار لازم
پودر نارگیل ۱ پیمانه
میگو ۳۵۰ گرم
برگ‌ گشنیزبه مقدار لازم
فلفل هندی ۱/۸ قاشق چای خوری
انبه ۲ عدد
عسل ۱/۴ پیمانه
لیمو ترش ۱ عدد
میگو نارگیلی با سس انبه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت میگو نارگیلی با سس انبه
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 425 درجه فارنهایت روشن کنید. روی سینی فر یک لایه فویل قرار دهید. روی فویل را با روغن چرب کنید.
مرحله 2پوست لیموترش را به اندازه یک قاشق چایخوری رنده کنید و کنار بگذارید. آب لیموترش را بگیرید. در غذاساز، آب لیموترش، یک پیمانه انبه خردشده، عسل و فلفل تند هندی را با یکدیگر مخلوط کنید و پوره شوند.
مرحله 3 ¼ پیمانه از مخلوط انبه را داخل بشقاب گود بریزید. بقیه مواد را داخل کاسه بریزید و روی آن گشنیز خرد شده بپاشید. آن را کنار بگذارید.
مرحله 4میگوها را بشویید و خشک کنید. نمک بپاشید. پودر نارگیل را داخل بشقاب گود بریزید. میگو را داخل سس انبه بزنید، سپس داخل پودر نارگیل بغلتانید تا کاملا سطح میگو را بپوشاند. آنها را داخل سینی فر آماده شده بچینید.
مرحله 5حدود 8 تا 10 دقیقه آنها را بپزید تا طلایی و برشته شوند. میگوهای پخته را با سس انبه، انبه خرد شده، گشنیز تازه و پوست رنده‌شده لیموترش سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین