زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
کره ۲۴۰ گرم |
شکر ۱۸۰ گرم |
آرد ۳۰۰ گرم |
دارچین ۱ قاشق چای خوری |
تخم مرغ ۴ عدد |
پودر قهوه ۱ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
نمکنوک قاشق چای خوری |
پوره کدو ۲۵۰ گرم |
کرم فیلد ۱۵۰-۲۰۰ گرم |
مرحله 1 | ابتدا کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند و به صورت یکدست و کرمی در آیند. تخممرغها را بشکنید و به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. |
مرحله 2 | در این مرحله مواد خشک (آرد، بیکینگ پودر، قهوه ترک، نمک و دارچین) را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خمیری شکل و یکدست شوند. در انتها همزن را خاموش کنید. |
مرحله 3 | حالا پوره کدوحلوایی را اضافه کنید. مواد را با لیسک به خورد هم بدهید تا کاملا یکدست شوند. داخل قالبهای مینی کیک را تا نصف از مایه کیک پر کنید. سپس روی هر کدام یک قاشق چایخوری کارامل بگذارید |
مرحله 4 | دوباره روی کرم را با مایه کیک پر کنید، طوری که فقط سه چهارم قالب پر شود. قالبها را روی سینی فر بگذارید. سینی را داخل فر که از قبل با دمای 185 درجه سانتیگراد گرم کردید، به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید. |
مرحله 5 | بعد از پخت کامل و خنک شدن، سطح روی کیکها را با کرم کارامل بپوشانید و با ترافل شکری تزیین کنید. |