سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مافین و کاپ مینی کیک پسته زعفرانی

مینی کیک پسته زعفرانی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
آرد ۲۵۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
روغن ۱ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
ماست پرچرب ۳/۴ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
زعفران ۲ قاشق چای خوری
پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
گلاب ۲ قاشق چای خوری
پسته ۱۰۰ گرم
مینی کیک پسته زعفرانی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مینی کیک پسته زعفرانی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.قالبهای مینی کیک را چرب کرده و آردپاشی کنید و آرد اضافی رو بگیرید.(من داخل قالب کیک یزدی درست کردم و فقط کپسول داخلش گذاشتم چرب و آردپاشی نکردم دیگه)
مرحله 2داخل کاسه ای تخم مرغها و شکر را با دور متوسط همزن بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شود.
مرحله 3داخل ماست,زعفران و گلاب را ریخته و خوب هم بزنید.سپس روغن مایع رو داخل مواد تخم مرغی ریخته و خوب هم بزنید.
مرحله 4مواد خشک را که شامل آرد,بکینگ پودر,وانیل,پودر هل الک شده هست به تناوب و در سه مرحله با ماست به مواد تخم مرغی اضافه کنید.همزن را خاموش کرده و پسته ها را داخل مواد کیک ریخته و با لیسک مخلوط کنید.
مرحله 5یک سوم حجم قالب را با مواد پر کرده و قالبها رو داخل سینی و مدت ۳۵_۴۰ دقیقه در فر بگذارید.
مرحله 6بعد از پخت و خنک شدن کامل,کیک ها رو از قالب خارج کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین