زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
کیک شکلاتی ۲۰۰ گرم |
پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه |
شکلاتبه مقدار لازم |
شیر عسل ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | کیک شکلاتی رو خرد کرده و با شیرعسلی و پودرنارگیل و گاناش مخلوط کردم کمی ورز دادم تا یکنواخت و منسجم شد |
مرحله 2 | شکلات ها رو به روش بن ماری ذوب کردم و توی قالب سیلیکونی ریختم (بعصیا رو سفید و بعصیا سیاه) طوریکه کف و دیواره هاروکاملا بپوشونه توی یخچال گذاشتم تا خودش رو بگیره . دو بار این کار رو تکرار کردم تا همه جای قالب با شکلات بطور یکدست پوشونده بشه |
مرحله 3 | بعد از مخلوط کیکی که فشرده کرده بودم داخل قالب ریختم و مجددا روش رو با شکلات آب شده پوشوندم و توی یخچال گذاشتم تا شکلات رویی هم سفت بشه و آماده ی سرو کردن بشه . نوش جان |