زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۵ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۱/۲ لیوان |
خرما ۱/۲ لیوان |
آرد ۲ لیوان |
روغن ۱/۲ لیوان |
پودر کرم کارامل ۱ بسته |
کنجد سفیدبه مقدار لازم |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ابتدا نصف لیوان شیر ،نصف لیوان خرما بدون هسته را داخل مخلوط کن ریخته وگذاشتم باهم خوب مخلوط بشه ،بعد گذاشتم کنار ،داخل ظرف دیگه سه تا تخم مرغ خرد کردم وبا همزن برقی هم زدم تا کمی کرمی رنگ بشه ،بعد مخلوط شیر وخرما اضافه کردم |
مرحله 2 | وسپس نصف لیوان روغن مایع ،مواد هم زدم ،وسپس ،بکینگ پود۱قاشق چایخوری ووانیل نصف قاشق چایخوری ، |
مرحله 3 | وبعد آرد را کم کم اضافه کردم ،داخل یک ظرف مستطیلی شکل کمی چرب کردم ،مواد کیک ریختم داخلش ،وقالب گذاشتم داخل قابلمه ای که از پنج دقیقه قبل روی شعله گاز گذاشتم گرم شده . |
مرحله 4 | شله گاز خیلی کم شعله پخش کن هم حتما بزارین ودمکنی هم روی سر قابلمه |
مرحله 5 | وگذاشتم با حرارت خیلی کم به مدت ۴۰دقیقه پخته بشه ،بعد که کامل پخته شد با قالب دایره ای قالب زدم ، |
مرحله 6 | وگذاشتم سرد بشه ،سپس پودر کرم کارامل با شیر مخلوط کردم ،غلیظ شد روی کیک ریختم |
مرحله 7 | وبعد با کنجد سفید ،وکنجد رنگی تزیین کردم ،خیلی خوشمزه شد |