سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک مینی کیک شیر وخرما (با روکش کارامل وکنجد)

مینی کیک شیر وخرما (با روکش کارامل وکنجد)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۵ نفر
مواد لازم
شیر ۱/۲ لیوان
خرما ۱/۲ لیوان
آرد ۲ لیوان
روغن ۱/۲ لیوان
پودر کرم کارامل ۱ بسته
کنجد سفیدبه مقدار لازم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
مینی کیک شیر وخرما (با روکش کارامل وکنجد)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مینی کیک شیر وخرما (با روکش کارامل وکنجد)
روش ساخت
مرحله 1ابتدا نصف لیوان شیر ،نصف لیوان خرما بدون هسته را داخل مخلوط کن ریخته وگذاشتم باهم خوب مخلوط بشه ،بعد گذاشتم کنار ،داخل ظرف دیگه سه تا تخم مرغ خرد کردم وبا همزن برقی هم زدم تا کمی کرمی رنگ بشه ،بعد مخلوط شیر وخرما اضافه کردم
مرحله 2وسپس نصف لیوان روغن مایع ،مواد هم زدم ،وسپس ،بکینگ پود۱قاشق چایخوری ووانیل نصف قاشق چایخوری ،
مرحله 3وبعد آرد را کم کم اضافه کردم ،داخل یک ظرف مستطیلی شکل کمی چرب کردم ،مواد کیک ریختم داخلش ،وقالب گذاشتم داخل قابلمه ای که از پنج دقیقه قبل روی شعله گاز گذاشتم گرم شده .
مرحله 4شله گاز خیلی کم شعله پخش کن هم حتما بزارین ودمکنی هم روی سر قابلمه
مرحله 5وگذاشتم با حرارت خیلی کم به مدت ۴۰دقیقه پخته بشه ،بعد که کامل پخته شد با قالب دایره ای قالب زدم ،
مرحله 6وگذاشتم سرد بشه ،سپس پودر کرم کارامل با شیر مخلوط کردم ،غلیظ شد روی کیک ریختم
مرحله 7وبعد با کنجد سفید ،وکنجد رنگی تزیین کردم ،خیلی خوشمزه شد
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین