زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۱/۲/۳ پیمانه |
تخم مرغ ۲ عدد |
پودر شکر ۱/۴ پیمانه |
شیر ۱/۲ پیمانه |
ماست ۱/۴ پیمانه |
آب آناناس ۱/۴ پیمانه |
کره ۱/۲ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
کره ۶۰ گرم |
شکر قهوه ای ۱/۲ پیمانه |
آناناس ۸-۱۰ عدد |
آلبالوبه تعداد لازم |
مرحله 1 | تمام مواد را از نیم ساعت قبل از یخچال درمی آوریم تا به دمای محیط برسند،آرد بیکینگ پودر و نمک را باهم مخلوط کرده الک میکنیم و کنارمیگذاریم. |
مرحله 2 | کره را روی حرارت ملایم آب کرده شکر قهوه ای را به آن افزوده و خوب مخلوط میکنیم در حد دو سه دقیقه روی حرارت هم میزنیم تا یکدست شوند. |
مرحله 3 | کف و دیواره قالب های پای یا مافین را چرب کرده از مخلوط کره و شکر قهوه ای به طور مساوی کف هر قالب میریزیم(حدود 1 قاشق غذاخوری). |
مرحله 4 | یک حلقه آناناس روی آن قرار داده و در مرکز آناناس یک گیلاس یا آلبالو میگذاریم. |
مرحله 5 | از مایه کیکی روی آن ریخته و در فر از قبل گرم شده به مدت 20 تا 25 دقیقه با دمای 180 درجه قرار میدهیم. |
مرحله 6 | برای تهیه مواد کیک :کره و شکر را با همزن میزنیم تا حجیم و روشن شود |
مرحله 7 | تخم مرغها را یکی یکی افزوده و هربار در حد مخلوط شدن میزنیم وانیل را با تخم مرغها میریزیم |
مرحله 8 | ماست را هم افزوده و مجددا در حد ترکیب شدن میزنیم همزن را کنار میگذاریم |
مرحله 9 | آرد شیر و آب آناناس را کنار دستمان میگذاریم و به تناوب به موادمان افزوده و به آرامی فولد میکنیم به این صورت که کمی از آرد کمی شیر و کمی آب آناناس میریزیم و به آهستگی مواد را با لیسک مخلوط میکنیم و تا 3 مرحله تکرار میکنیم حالا مواد کیکی آماده ست. |