سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مافین و کاپ مینی کیک برگردان آناناس

مینی کیک برگردان آناناس
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۱/۲/۳ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
پودر شکر ۱/۴ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
ماست‏ ۱/۴ پیمانه
آب آناناس ۱/۴ پیمانه
کره ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
کره ۶۰ گرم
شکر قهوه ای ۱/۲ پیمانه
آناناس ۸-۱۰ عدد
آلبالوبه تعداد لازم
مینی کیک برگردان آناناس
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مینی کیک برگردان آناناس
روش ساخت
مرحله 1تمام مواد را از نیم ساعت قبل از یخچال درمی آوریم تا به دمای محیط برسند،آرد بیکینگ پودر و نمک را باهم مخلوط کرده الک میکنیم و کنارمیگذاریم.
مرحله 2کره را روی حرارت ملایم آب کرده شکر قهوه ای را به آن افزوده و خوب مخلوط میکنیم در حد دو سه دقیقه روی حرارت هم میزنیم تا یکدست شوند.
مرحله 3کف و دیواره قالب های پای یا مافین را چرب کرده از مخلوط کره و شکر قهوه ای به طور مساوی کف هر قالب میریزیم(حدود 1 قاشق غذاخوری).
مرحله 4یک حلقه آناناس روی آن قرار داده و در مرکز آناناس یک گیلاس یا آلبالو میگذاریم.
مرحله 5از مایه کیکی روی آن ریخته و در فر از قبل گرم شده به مدت 20 تا 25 دقیقه با دمای 180 درجه قرار میدهیم.
مرحله 6برای تهیه مواد کیک :کره و شکر را با همزن میزنیم تا حجیم و روشن شود
مرحله 7تخم مرغها را یکی یکی افزوده و هربار در حد مخلوط شدن میزنیم وانیل را با تخم مرغها میریزیم
مرحله 8ماست را هم افزوده و مجددا در حد ترکیب شدن میزنیم همزن را کنار میگذاریم
مرحله 9آرد شیر و آب آناناس را کنار دستمان میگذاریم و به تناوب به موادمان افزوده و به آرامی فولد میکنیم به این صورت که کمی از آرد کمی شیر و کمی آب آناناس میریزیم و به آهستگی مواد را با لیسک مخلوط میکنیم و تا 3 مرحله تکرار میکنیم حالا مواد کیکی آماده ست.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین