زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲۵ نفر |
مواد لازم |
---|
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۳ قاشق غذا خوری |
پیازچه ۲ قاشق غذا خوری |
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری |
خمیر پیراشکی ۴۰۰ گرم |
پنیر خامه ای ۱۱۰ گرم |
اسفناج ۱۵۰ گرم |
تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد |
آب ۱ قاشق غذا خوری |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر دو ورق فویل بچینید، روی آن را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | برای تهیه مواد میانی کالزونه، در یک کاسه متوسط، اسفناج، پنیر خامهای، دو قاشق غذاخوری پنیر پارمسان، پیازچه و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را کنار بگذارید. |
مرحله 3 | خمیر پیتزا یا خمیر پیراشکی را روی سطح آردپاشی شده به شکل مستطیل باز کنید. با چاقوی تیز و ارهای، از آن 25 عدد مربع 7.5 سانتیمتری برش دهید. یک قاشق چایخوری سرخالی از مواد را در مرکز هر مربع قرار دهید. |
مرحله 4 | در یک کاسه کوچک، سفیده تخممرغ و آب را با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید. با قلممو از این مخلوط روی لبههای خمیرها بمالید. یک گوشه از مربع را روی گوشه دیگر آن قرار دهید تا شکل مثلث ایجاد شود. |
مرحله 5 | لبههای خمیر را با دست فشار دهید تا دولایه خمیر به هم بچسبند. با چنگال نیز میتوانید لبههای آن را شکل دهید. |
مرحله 6 | کالزونهها را درون سینی فر بچینید. با چنگال روی سطح آنها سوراخ ایجاد کنید و سپس از مخلوط سفیده تخممرغ روی آنها بمالید. |
مرحله 7 | یک قاشق چایخوری پنیر پارمسان باقیمانده را روی آنها بپاشید و سینی را به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح کالزونهها به طور کامل طلایی شود. |
مرحله 8 | این غذا را باید گرم سرو کنید. |