سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای وگراتن مینی کالزونه اسفناج

مینی کالزونه اسفناج
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۵ نفر
مواد لازم
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۳ قاشق غذا خوری
پیازچه ۲ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
خمیر پیراشکی ۴۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۱۱۰ گرم
اسفناج ۱۵۰ گرم
تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد
آب ۱ قاشق غذا خوری
روغنبه مقدار لازم
مینی کالزونه اسفناج
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مینی کالزونه اسفناج
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر دو ورق فویل بچینید، روی آن را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
مرحله 2برای تهیه مواد میانی کالزونه، در یک کاسه متوسط، اسفناج، پنیر خامه‌ای، دو قاشق غذاخوری پنیر پارمسان، پیازچه و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را کنار بگذارید.
مرحله 3خمیر پیتزا یا خمیر پیراشکی را روی سطح آردپاشی شده به شکل مستطیل باز کنید. با چاقوی تیز و اره‌ای، از آن 25 عدد مربع 7.5 سانتی‌متری برش دهید. یک قاشق چایخوری سرخالی از مواد را در مرکز هر مربع قرار دهید.
مرحله 4در یک کاسه کوچک، سفیده تخم‌مرغ و آب را با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید. با قلم‌مو از این مخلوط روی لبه‌های خمیرها بمالید. یک گوشه از مربع را روی گوشه دیگر آن قرار دهید تا شکل مثلث ایجاد شود.
مرحله 5لبه‌های خمیر را با دست فشار دهید تا دولایه خمیر به هم بچسبند. با چنگال نیز می‌توانید لبه‌های آن را شکل دهید.
مرحله 6کالزونه‌ها را درون سینی فر بچینید. با چنگال روی سطح آنها سوراخ ایجاد کنید و سپس از مخلوط سفیده تخم‌مرغ روی آنها بمالید.
مرحله 7 یک قاشق چایخوری پنیر پارمسان باقی‌مانده را روی آنها بپاشید و سینی را به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح کالزونه‌ها به طور کامل طلایی شود.
مرحله 8این غذا را باید گرم سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین