سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت مینی پای موز

مینی پای موز
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
گردو ۱/۴ پیمانه
پودر قندبه مقدار لازم
کره ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
آب ۲ قاشق غذا خوری
دارچین ۱/۴ قاشق چای خوری
موز ۱ عدد
بستنی ۱/۳ پیمانه
آرد کامل ۱.۵ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۱/۳ پیمانه
مینی پای موز
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مینی پای موز
روش ساخت
مرحله 1سینی فر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، 1/3 پیمانه کره را حدود 30 ثانیه با هم‌زن برقی هم بزنید.
مرحله 2شکر و نمک را اضافه کنید و حدود 3 دقیقه آنها را با سرعت متوسط هم بزنید. تخم‌مرغ و دو قاشق غذاخوری آب را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
مرحله 3به تدریج آرد را اضافه کنید و با هم‌زن هم بزنید تا بالاخره شبیه خمیر شود. روی آن پلاستیک بکشید و به مدت یک ساعت در جای گرم قرار دهید تا ور بیاید.
مرحله 4فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. برای تهیه مواد میانی، در یک کاسه متوسط، موز، بستنی کاراملی، گرد و دارچین را با هم مخلوط کنید.
مرحله 5روی سطح صاف، آرد بپاشید و خمیر را با وردنه باز کنید تا حدود نیم سانتی‌متر ضخامت داشته باشد. سپس آنها را با کاتر شیرینی‌پزی یا قالب، به دایره‌های کوچک برش دهید.
مرحله 6از مواد میانی داخل آنها بگذارید. لبه‌های دایره را با کمی آب مرطوب کنید و دایره را از وسط تا و روی هم قرار دهید. لبه‌ها را فشار دهید تا بسته شود. روی آنها یک قاشق غذاخوری کره آب شده بمالید.
مرحله 7به مدت 15 دقیقه آنها را در فر بگذارید تا سطح آنها طلایی شود. در صورت تمایل، با پودر قند تزئین و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین