زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
روغنبه مقدار لازم |
سوسیس هات داگ ۱۲ عدد |
آرد ذرت ۱/۱/۴ فنجان |
آرد ۱۱۰ گرم |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
شکر ۵۵ گرم |
بیکینگ پودر ۴ قاشق چای خوری |
تخم مرغ ۱ عدد |
دوغ ۱ فنجان |
مرحله 1 | مقداری روغن را در قابلمه گرم کنید تا به دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) برسد. |
مرحله 2 | سوسیس ها را به سه قسمت تکه کنید و داخل 1/4 فنجان آرد ذرت بیندازید. در یک کاسه، 1 فنجان آرد ذرت، آرد، نمک، شکر و بکینگ پودر را مخلوط کنید و بعد تخم مرغ را اضافه کرده و هم بزنید و بعد دوغ را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید و مخلوط کنید تا اینکه غلیظ شود. |
مرحله 3 | در صورت دلخواه یک خلال دندان داخل هر تکه سوسیس فرو کنید و بدینوسیله سوسیس را داخل خمیر فرو کنید و بعد در روغن قرار دهید تا سرخ شوند و بعد روی کاغذ حوله ای قرار دهید. |