سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک مینی دونات با رویه شکلات نوتلا

مینی دونات با رویه شکلات نوتلا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۰ نفر
مواد لازم
اسپری روغنبه مقدار لازم
آرد کیک ۱/۱/۴ فنجان
شکر ۱/۲ فنجان
بیکینگ پودر ۱/۱/۴ قاشق چای خوری
نمک ۳/۴ قاشق چای خوری
شیر ۱/۲ فنجان
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۱.۵ قاشق سوپ خوری
شکلات نوتلا ۱/۲ فنجان
خامه‏ ۱/۳ فنجان
مغز آجیلبه مقدار لازم
نارگیلبه مقدار لازم
پودر تزئینیبه مقدار لازم
مینی دونات با رویه شکلات نوتلا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مینی دونات با رویه شکلات نوتلا
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 425 درجه فارنهایت (218 درجه سانتی گراد) داغ کنید و قالب مینی دونات ها را با اسپری آشپزی چرب کنید.
مرحله 2در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر، بکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید. شیر کره، وانیل، تخم مرغ و کره آب شده را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
مرحله 3هر قالب کوچک را تا 1/3 حجم آن (تقریباً نصف قاشق سوپخوری) از مخلوط را بریزید. قالب را آرام روی کابینت بکوبید تا حباب های هوا خارج شوند و خمیر یکدست شود.
مرحله 4دونات ها را 4 تا 6 دقیقه تا زمانی که وقتی به روی آنها دست می زنید حالت فنری پیدا کند و فرو رفتگی در آن ایجاد نشود در فر بپزید.
مرحله 5بگذارید دونات ها 5 دقیقه در قالب بمانند و خنک شوند سپس روی یک توری خنک کننده بچینید تا زمانی که رویه ی شکلات نوتلا را آماده می کنید خنک شوند.
مرحله 6در یک کاسه متوسط، شکلات نوتلا و خامه پر چرب را با هم بزنید تا مخلوط شوند. اگر مخلوط خیلی غلیظ است 1 تا 2 قاشق سوپخوری دیگر خامه اضافه کنید.
مرحله 7روی هر یک از دونات ها را در مخلوط رویه فرو ببرید و بتکانید تا اضافه ی آن در کاسه بچکد یا با یک قاشق روی آن را صاف کنید. سپس فوراً مغز آجیل خرد شده، مواد تزئینی یا نارگیل بو داده روی آن بپاشید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین