زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
خمیر یوفکا ۲۴ عدد |
سس ۱ فنجان |
گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم |
سوسیس ۴۵۰ گرم |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
فلفل ۱/۴ قاشق چای خوری |
پنیر ۱/۲ فنجان |
پنیر خامه ای ۱/۳ فنجان |
مرحله 1 | فر را با حرارت ٣٧۵ درجه فارنهایت و یا ١٩٠ درجه سانتیگراد روشن کنید. |
مرحله 2 | روغن را در تابه گرم وگوشت را درروغن سرخ کنید. سوسیس را به گوشت سرخ شده اضافه وبا هم تفت دهید. |
مرحله 3 | نمک و فلفل و سس گوجه فرنگی رابه ترکیب اضافه و مخلوط کرده |
مرحله 4 | سپس خمیررا به اندازه های کاسه های قالب که بهتر از قالب کاپ کیک و یا کلوچه باشدبه شکل مربع برش زده درکاسه ها قرارداده وکمی روغن داخل خمیرها اسپری کنید. |
مرحله 5 | سپس ازپنیر خامه ای مقداری در وسط خمیرقراردهید. |
مرحله 6 | روی آن ازمایه گوشتی بریزیدو باپنیررنده شده چدار یا گودا ویا پیتزا روی ترکیب گوشتی را پوشش دهید. |
مرحله 7 | دوباره یک لایه خمیر روی زیرین قراردهید.پنیرخامه ای را هم توی خمیر بگذارید. |
مرحله 8 | روی آن را از مایه گوشتی وپنیر رنده شده پر کنید. درفربه مدت 10تا15 دقیقه قرار دهید.تا پنیر ذوب وروی لازانیا طلایی شود. |