زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۹ نفر |
مواد لازم |
---|
روغن زیتونبه مقدار لازم |
سیر ۳ حبه |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۲ لیوان |
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۱۰۰ گرم |
گوجه فرنگی ۳ عدد |
ریحان ۳ قاشق غذا خوری |
خمیر تارت ۳۰۰ گرم |
مرحله 1 | فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود |
مرحله 2 | خمیر تارت را روی سطح کار با وردنه به صورت نازک پهن کنید و با لیوان به شکل گرد قالب بزنید ، داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و خمیرها را با فاصله روی کاغذ بگذارید. |
مرحله 3 | پنیر پارمزان رنده شده را روی خمیرها بریزید و پخش کنید ( میتوانید به جای پارمزان از پنیر پیتزا ، پنیر چدار و انواع دیگر پنیر هم استفاده کنید ). |
مرحله 4 | گوجه فرنگی ها را به صورت حلقه ای خرد کنید و روی پنیر پارمزان قرار دهید ، روی هر گوجه فرنگی چند قطره روغن زیتون بپاشید سپس با ریحان خرد شده ، سیر رنده شده و پنیر موزارلایی که به شکل مکعب های کوچک خرد کرده اید تزیین کنید. |
مرحله 5 | سینی تارت ها را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید ، پس از اینکه خمیر تارت طلایی شد از فر خارج کنید و گرم سرو نمایید. |