سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت مینی تارت توت فرنگی

مینی تارت توت فرنگی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
آرد ۱ پیمانه
پودر شکر ۱/۳ پیمانه
پسته ۱/۴ پیمانه
کره ۶ قاشق سوپ خوری
آب ۲-۳ قاشق سوپ خوری
پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم
پوست لیمو ۲ قاشق چای خوری
آبلیمو ۱ قاشق سوپ خوری
شکر ۱/۲ پیمانه
خامه فرم گرفته ۱ پیمانه
توت فرنگی ۲ پیمانه
مینی تارت توت فرنگی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مینی تارت توت فرنگی
روش ساخت
مرحله 1آرد، پودر شکر و پسته خردشده را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید تا کاملا با هم مخلوط و پودر شوند، سپس داخل ظرف بزرگی بریزید. تکه‌های کره سرد را هم اضافه کنید. مواد را با انگشت با هم مخلوط کنید تا شبیه خرده نان شوند. حالا آب سرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
مرحله 2خمیر را کمی ورز دهید، سپس آن را داخل کیسه فریزر قرار دهید و حدود 30-20 دقیقه داخل یخچال بگذارید.
مرحله 3فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. 8 قالب تارت کوچک یا قالب مافین را با کمی روغن چرب کنید. خمیر را باز کنید و به اندازه کف و دیواره قالب‌ها آن را برش بزنید. برش‌های خمیر را داخل قالب‌ها قرار دهید. قالب‌ها را به مدت 20-15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خمیرها بپزند.
مرحله 4در این فاصله در ظرفی پنیرخامه‌ای را با همزن برقی هم بزنید، سپس رنده پوست لیمو، آبلیمو و نیمی از شکر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. در انتها خامه فرم‌گرفته را اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله 5وقتی خمیرتارت‌ها آماده شدند، قالب‌ها را از فر درآورید و بگذارید کمی خنک شوند، سپس خمیرها را از قالب خارج کرده و صبر کنید تا کاملا خنک شوند. داخل خمیرهای تارت خنک‌شده را با مخلوط پنیر و خامه پُر کنید. روی تارت‌ها را با سلفون بپوشانید و به مدت 24-2 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
مرحله 6وقتی تارت‌ها را از یخچال بیرون آوردید، تکه‌های توت‌فرنگی را روی آن‌ها بچینید. بقیه شکر را هم روی آن‌ها بریزید و تارت‌ها را سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین