زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
کدو سبز ۵۰۰ گرم |
تخم مرغ ۲ عدد |
سیر ۱ بوته |
روغنبه مقدار لازم |
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا كدوها را خوب شسته، سپس لایه بسیار نازكی از پوست آنها را گرفته و به صورت درشت رنده میكنیم. |
مرحله 2 | سیرها را پوست گرفته، با گوشتكوب آنها را كوبیده و در روغن فراوان و با حرارت بسیار كم تفت میدهیم. پس از آن سیرها را از روغن خارج كرده و درون ظرف میریزیم. |
مرحله 3 | .تخممرغها را نیز جداگانه شكسته و پس از مخلوط كردن داخل روغن انداخته و سرخ میكنیم. درون باقیمانده روغن كدوهای رنده شده را سرخ كرده و مدام هم میزنیم تا ته نگیرد.(كدو نباید زیاد سرخ شود) در انتها سیر و تخممرغ را همراه نمك، فلفل و زردچوبه به كدوها اضافه میكنیم. |