زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۷۵۰ گرم |
کرفس ۲ پیمانه |
آرد سوخاری ۳/۴ پیمانه |
شیر ۱/۵ پیمانه |
تخم مرغ ۱ عدد |
پیاز ۳ قاشق غذا خوری |
سبزی ۱ پیمانه |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری |
زعفران ۱ قاشق چای خوری |
دارچین ۱ قاشق چای خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغن ۴ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا آرد سوخاری را در شیر سرد حل کرده و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | گوشت چرخ شده را همراه با نمک، فلفل، دارچین، زعفران، پیاز داغ، سبزی های معطر و تخم مرغ خام خوب مخلوط کنید. |
مرحله 3 | کرفس خرد شده ریز را با 2 قاشق غذاخوری روغن مایع کمی تفت دهید و به مواد گوشتی اضافه کنید |
مرحله 4 | مخلوط شیر و آرد سوخاری را نیز اضافه کنید و خوب ورز دهید. |
مرحله 5 | در ته قالب مکعب مستطیل به ابعاد 10× 30 سانتی متر، کاغذ روغنی بگذارید و رولت را به صورت یک جا در قالب ریخته و با دست مرطوب فشار دهید تا به طور کامل فشرده و بدون منفذ شود. |
مرحله 6 | سطح رولت را صاف کنید، رب گوجه فرنگی را با 2 قاشق غذاخوری روغن مایع باقی مانده مخلوط کنید و روی سطح گوشت قرار دهید. |
مرحله 7 | درب ظرف را با کاغذ آلومینیوم ببندید و به مدت 1/5ساعت در طبقه ی دوم فر با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175درجه ی سانتی گراد، بپزید. |
مرحله 8 | توجه داشته باشید که فر را از یک ربع قبل روشن کرده و پس از پخته شدن، سس گوجه فرنگی را در ظرف مناسبی ریخته و رولت را در دیس برگردانید. آن گاه با کارد تیز آن را برش داده و از سس باقی مانده، بر روی آن بریزید و اطراف آن را با هویج پخته شده، سیب زمینی سرخ شده یا هر نوع سبزیجات فصل پخته شده تزیین کنید |