سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



گوشت میتلف با سس قرمز

میتلف با سس قرمز
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۷۵۰ گرم
کرفس ۲ پیمانه
آرد سوخاری ۳/۴ پیمانه
شیر ۱/۵ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز ۳ قاشق غذا خوری
سبزی ۱ پیمانه
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
زعفران ۱ قاشق چای خوری
دارچین ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغن ۴ قاشق غذا خوری
میتلف با سس قرمز
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت میتلف با سس قرمز
روش ساخت
مرحله 1ابتدا آرد سوخاری را در شیر سرد حل کرده و کنار بگذارید.
مرحله 2گوشت چرخ شده را همراه با نمک، فلفل، دارچین، زعفران، پیاز داغ، سبزی های معطر و تخم مرغ خام خوب مخلوط کنید.
مرحله 3کرفس خرد شده ریز را با 2 قاشق غذاخوری روغن مایع کمی تفت دهید و به مواد گوشتی اضافه کنید
مرحله 4مخلوط شیر و آرد سوخاری را نیز اضافه کنید و خوب ورز دهید.
مرحله 5در ته قالب مکعب مستطیل به ابعاد 10× 30 سانتی متر، کاغذ روغنی بگذارید و رولت را به صورت یک جا در قالب ریخته و با دست مرطوب فشار دهید تا به طور کامل فشرده و بدون منفذ شود.
مرحله 6سطح رولت را صاف کنید، رب گوجه فرنگی را با 2 قاشق غذاخوری روغن مایع باقی مانده مخلوط کنید و روی سطح گوشت قرار دهید.
مرحله 7درب ظرف را با کاغذ آلومینیوم ببندید و به مدت 1/5ساعت در طبقه ی دوم فر با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175درجه ی سانتی گراد، بپزید.
مرحله 8توجه داشته باشید که فر را از یک ربع قبل روشن کرده و پس از پخته شدن، سس گوجه فرنگی را در ظرف مناسبی ریخته و رولت را در دیس برگردانید. آن گاه با کارد تیز آن را برش داده و از سس باقی مانده، بر روی آن بریزید و اطراف آن را با هویج پخته شده، سیب زمینی سرخ شده یا هر نوع سبزیجات فصل پخته شده تزیین کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین