سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



گوشت میتلف با سس قرمز

میتلف با سس قرمز
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۷۵۰ گرم
کرفس ۲ پیمانه
آرد سوخاری ۳/۴ پیمانه
شیر ۱/۵ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز ۳ قاشق غذا خوری
سبزی ۱ پیمانه
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
زعفران ۱ قاشق چای خوری
دارچین ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغن ۴ قاشق غذا خوری
میتلف با سس قرمز
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت میتلف با سس قرمز
روش ساخت
مرحله 1ابتدا آرد سوخاری را در شیر سرد حل کرده و کنار بگذارید.
مرحله 2گوشت چرخ شده را همراه با نمک، فلفل، دارچین، زعفران، پیاز داغ، سبزی های معطر و تخم مرغ خام خوب مخلوط کنید.
مرحله 3کرفس خرد شده ریز را با 2 قاشق غذاخوری روغن مایع کمی تفت دهید و به مواد گوشتی اضافه کنید
مرحله 4مخلوط شیر و آرد سوخاری را نیز اضافه کنید و خوب ورز دهید.
مرحله 5در ته قالب مکعب مستطیل به ابعاد 10× 30 سانتی متر، کاغذ روغنی بگذارید و رولت را به صورت یک جا در قالب ریخته و با دست مرطوب فشار دهید تا به طور کامل فشرده و بدون منفذ شود.
مرحله 6سطح رولت را صاف کنید، رب گوجه فرنگی را با 2 قاشق غذاخوری روغن مایع باقی مانده مخلوط کنید و روی سطح گوشت قرار دهید.
مرحله 7درب ظرف را با کاغذ آلومینیوم ببندید و به مدت 1/5ساعت در طبقه ی دوم فر با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175درجه ی سانتی گراد، بپزید.
مرحله 8توجه داشته باشید که فر را از یک ربع قبل روشن کرده و پس از پخته شدن، سس گوجه فرنگی را در ظرف مناسبی ریخته و رولت را در دیس برگردانید. آن گاه با کارد تیز آن را برش داده و از سس باقی مانده، بر روی آن بریزید و اطراف آن را با هویج پخته شده، سیب زمینی سرخ شده یا هر نوع سبزیجات فصل پخته شده تزیین کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین