زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
هویج ۱ عدد |
کرفس (ساقه) ۱ عدد |
پیاز ۱ عدد |
جعفری ۱ قاشق سوپ خوری |
پودر سوخاری ۱.۵ پیمانه |
شیر ۳-۴ قاشق سوپ خوری |
گوشت چرخ کرده ۱ کیلوگرم |
سیر ۲ حبه |
قارچ ۲۰۰ گرم |
پنیر پارمسان ۳ قاشق سوپ خوری |
پنیر ریکوتا ۳ قاشق سوپ خوری |
تخم مرغ ۱ عدد |
تخم مرغ آب پز ۴ عدد |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز، هویج، قارچ ،کرفس و جعفری را داخل آن بریزید. حدود 10-8 دقیقه آنها را تفت دهید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید. |
مرحله 2 | در یک کاسه بزرگ پودر سوخاری و شیر را با هم مخلوط کنید و به مدت 5 دقیقه به آن استراحت بدهید. بعد از زمان ذکرشده، گوشت چرخکرده، سیر، پنیرها و مخلوط سبزیجات را هم اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید. تخممرغ و به میزان لازم نمک و فلفل هم اضافه کرده و دوباره مواد را خوب با هم مخلوط کنید. |
مرحله 3 | فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. یک عدد کاغذ روغنی را روی سطح صافی پهن کنید. مخلوط را وسط آن قرار دهید و با کمک دست آن را به شکل یک مستطیل درآورید. حالا تخممرغها را روی آن بچینید. با کمک کاغذ روغنی تخممرغها را با مخلوط خوب بپوشانید تا شبیه یک استوانه شود. |
مرحله 4 | استوانه را با کاغذ آلومینیومی بپیچید. استوانه را به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت داخل فر قرار دهید. بعد از زمان ذکرشده میت لوف را از فر درآورید. |
مرحله 5 | بعدازاینکه خنک شد، فویل را باز کنید، میتلوف را برش زده و صبرکنید تا کمی خنک شود، سپس آن را سرو کنید. |