سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



گوشت میت لوف با تخم مرغ و قارچ

میت لوف با تخم مرغ و قارچ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
هویج ۱ عدد
کرفس (ساقه) ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
جعفری ۱ قاشق سوپ خوری
پودر سوخاری ۱.۵ پیمانه
شیر ۳-۴ قاشق سوپ خوری
گوشت چرخ کرده ۱ کیلوگرم
سیر ۲ حبه
قارچ ۲۰۰ گرم
پنیر پارمسان ۳ قاشق سوپ خوری
پنیر ریکوتا ۳ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۱ عدد
تخم مرغ آب پز ۴ عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
میت لوف با تخم مرغ و قارچ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت میت لوف با تخم مرغ و قارچ
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز، هویج، قارچ ،کرفس و جعفری را داخل آن بریزید. حدود 10-8 دقیقه آن‌ها را تفت دهید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
مرحله 2در یک کاسه بزرگ پودر سوخاری و شیر را با هم مخلوط کنید و به مدت 5 دقیقه به آن استراحت بدهید. بعد از زمان ذکرشده، گوشت چرخ‌کرده، سیر، پنیرها و مخلوط سبزیجات را هم اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید. تخم‌مرغ و به میزان لازم نمک و فلفل هم اضافه کرده و دوباره مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
مرحله 3فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. یک عدد کاغذ روغنی را روی سطح صافی پهن کنید. مخلوط را وسط آن قرار دهید و با کمک دست آن را به شکل یک مستطیل درآورید. حالا تخم‌مرغ‌ها را روی آن بچینید. با کمک کاغذ روغنی تخم‌مرغ‌ها را با مخلوط خوب بپوشانید تا شبیه یک استوانه شود.
مرحله 4استوانه را با کاغذ آلومینیومی بپیچید. استوانه را به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت داخل فر قرار دهید. بعد از زمان ذکرشده میت لوف را از فر درآورید.
مرحله 5بعدازاینکه خنک شد، فویل را باز کنید، میت‌لوف را برش زده و صبرکنید تا کمی خنک شود، سپس آن را سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین