زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد گندم ۲ قاشق مربا خوری |
نبات ۱ قاشق چای خوری |
آجیل ۱ قاشق غذا خوری |
آب ۱۰۰ سی سی |
مرحله 1 | ابتدا گردو فندق پسته بادام را به مقدار مساوی آسیاب کنید و در شیشه داخل یخچال نگه داری کنید. |
مرحله 2 | سپس یک قاشق غذاخوری از مخلوط آجیل و دو قاشق مرباخوری آرد گندم و نبات را به همراه آب روی شعله ملایم گاز قرار دهید |
مرحله 3 | بمدت یک ربع مخلوط را هم بزنید تا ته نگیرد |
مرحله 4 | آنقدر هم بزنید تا غلظتی مانند فرنی پیدا کند |