زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
شکلاتبه مقدار لازم |
خامهبه مقدار لازم |
خامه ۱/۲ پیمانه |
شیر ۱/۲ پیمانه |
شکر ۱/۴ فنجان |
کاکائو ۴ بسته |
قهوه ۶ فنجان |
مرحله 1 | شیر سرد را دو دقیقه در مایکرویو بگذارید تا حرارت بالا ببیند. سپس هم بزنید و بعد حرارت دهید. هر 30 ثانیه یکبار آن را هم بزنید و دوباره حرارت دهید تا دمای آن به 160 درجه برسد. |
مرحله 2 | روی اجاق گاز هم از دماسنج مخصوص استفاده کنید تا شیر به درجه حرارت لازم برسد. |
مرحله 3 | برای موکای سنتی، از پودر کاکائوی شیرین استفاده می شود. ولی در کافی شاپ ها اغلب به خاطر راحتی کار، از شربت شکلات با کیفیت استفاده می شود. شما می توانید از هر چیزی از شیرشکلات ساده گرفته تا تلخ، نیمه شیرین و حتی شکلات سفید استفاده کنید. |
مرحله 4 | حتی از شکلات رنده شده یا چیپس شکلاتی هم استفاده کنید، ولی باید آنها را خوب هم بزنید تا کاملاً در موکا حل شوند. |
مرحله 5 | برای درست کردن موکا ابتدا باید قهوه داغ، میکس کاکائو و شکر را در قابلمه ای بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. |
مرحله 6 | نصف شیر نصف خامه را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید و گاهی هم بزنید تا داغ شود. سپس آن را در لیوان سرو کنید و روی آن خامه زده شده و چیپس شکلات بریزید و سرو کنید. |