سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک مونت کارلو

مونت کارلو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸۰ نفر
مواد لازم
روغن ۱۵۰ گرم
پودر شکر ۱۵۰ گرم
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
آرد ۲۵۰ گرم
پودر نارگیل ۱۲۵ گرم
تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد
پودر نارگیلبه مقدار لازم
پودر پستهبه مقدار لازم
مونت کارلو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مونت کارلو
روش ساخت
مرحله 1روغن صاف +پودر شکر،زرده تخم مرغ و وانیل را با همزن به مدت یک دقیقه بزنید..
مرحله 2آرد و پود نارگیل را اضافه کرده با دست مخلوط کنید سپس مواد را با دنده متوسط چرخ گوشت دو بار چرخ کنید
مرحله 3فر را با حرارت 180درجه سانتیگراد روشن کنید پنجره فر را یک طبقه بالاتر از وسط قرار دهید
مرحله 4خمیر را بین دو ورق کاغذ روغنی به ضخامت یک سانتیمتر پهن کرده خمیر را قالب زده و در سینی روی کاغذ روغنی چیده روی خمیر را با برس سفیده تخم مرغ زده و پودر نارگیل بپاشید .
مرحله 5خمیر را در فر به مدت 15-20 دقیقه بپزید وقتی از فر خارج کردید روی آن کمی پودر پسته بپاشید .با کاتر کوچک حدودا 80-90 عدد شیرینی خواهید داشت.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین