زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
موز ۲-۳ عدد |
تخم مرغ (زرده) ۴ عدد |
کره ۱ قاشق غذا خوری |
پودر قند ۲/۳ پیمانه |
پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری |
نسکافه ۱ قاشق غذا خوری |
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری |
شیر ۲/۳ پیمانه |
تخم مرغ (سفیده) ۲ عدد |
شکر ۱/۴ پیمانه |
خامه فرم گرفته ۱.۵ پیمانه |
مرحله 1 | پودر قند و زرده ها و کره را با همزن میزنیم تا کره کاملا حل بشه و زرده ها کمی تغییر رنگ بدن . |
مرحله 2 | نسکافه و کاکائو را با شیر داغ حل کرده وآروم آروم و کم کم به زرده ها اضافه میکنیم و با دور تند همزن میزنیم تا زرده ها نپزن . |
مرحله 3 | سفیده ها را همراه شکر میزنیم تا کاملا سفت بشن . خامه فرم گرفته را اضافه میکنیم . و میکس میکنیم .سفیده ها را به مواد قبلی اضافه کرده و هم میزنیم . پودر ژلاتین را با یک سوم لیوان آب سرد مخلوط کرده و به روش بن ماری شفاف میکنیم . |
مرحله 4 | وقتی سرد شد به مواد قبلی اضافه میکنیم ( اگر گرم بود شیر حتما میبره ).در آخر دو عدد موز رو خرد كرده به موس اضافه ميكنيم.مخلوط آماده شده را داخل قالب ریخته و به مدت 3-4 ساعت توی یخچال میزاریم . |
مرحله 5 | من از 4 تا سفیده استفاده کردم .دلیل استفاده از 2 تا سفیده این هستش که موس بافت پوکی نداشته باشه .من یه مقدار بیشتر پودر ژلاتین می ریزم تا راحتتر برگرده. نوش جان |