زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد |
شکر ۶۰ گرم |
پودر کاکائو ۲ قاشق چای خوری |
نسکافه ۱ قاشق چای خوری |
آب ۱/۴ پیمانه |
پودر ژلاتین ۱ قاشق سوپ خوری |
خامه ۱۵۰ گرم |
پوره توت فرنگی ۵۰ گرم |
مرحله 1 | ابتدا نسکافه و آب را با هم مخلوط کنید و به آن پودر ژلاتین بپاشید تا اسفنجی شود.سپس به صورت بنماری ( غیرمستقیم ) آن را حل کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. |
مرحله 2 | زردههای تخممرغ، شکر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و روی بخار آب هم بزنید تا زمانی که مواد خوب مخلوط شود. |
مرحله 3 | حال ژلاتین سرد شده را کم کم به مواد زردهها اضافه کنید و هم بزنید تا بافت یکدستی به دست آید. خامه فرم گرفته را هم با لیسک به خورد مواد بدهید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شود.در انتها پوره توت فرنگی را به مواد اضافه کنید. |
مرحله 4 | مواد دسر را کمی کنار بگذارید تا سنگین شود. بعد ظرفهای مورد نظر خود را با مواد پر کنید و به مدت 3 تا 4ساعت آنها را در یخچال بگذارید. |