سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کرم وموس موس سه لایه شکلات و گیلاس

موس سه لایه شکلات و گیلاس
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
شکلات ۲۰۰ گرم
کره ۶ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱.۵ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۴ عدد
پودر شکر ۱/۳ پیمانه
نمککمی
خامه‏ ۱.۵ پیمانه
آب ۳ قاشق غذا خوری
شکر ۳ قاشق غذا خوری
تخم مرغ (زرده) ۳ عدد
شکلات ۱۰۰ گرم
ژلاتین ۱ قاشق چای خوری
آب ۱ قاشق غذا خوری
خامه‏ ۱.۵ پیمانه
شکلات سفید ۱۸۰ گرم
گیلاس ۱ پیمانه
موس سه لایه شکلات و گیلاس
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت موس سه لایه شکلات و گیلاس
روش ساخت
مرحله 1لایه شکلاتی:
مرحله 2فر را با 200 درجه گرم کنید. کف و دیواره قالب را چرب کنید. کره و شکلات را روی حرارت غیرمستقیم ذوب و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.
مرحله 3زرده ها را با وانیل خوب هم بزنید و به مخلوط شکلات اضافه کنید. سفیده را انقدر هم بزنید تا کاملا پف کند. نمک و نیمی از شکر را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله 4بقیه شکر را هم اضافه کنید و وقتی کاملا مخلوط شد به مواد شکلاتی اضافه کنید و سپس در قالب بریزید و 15 تا 18 دقیقه بپزید تا کیک شما شکل بگیرد.
مرحله 5بگذارید کیک خنک شود. ممکن است بعد از سرد شدن کمی از پف کیک بخوابد.
مرحله 6لایه دوم: موس شکلات
مرحله 7 آب و شکر را روی حرارت ملایم به جوش آورید. زرده ها را هم بزنید و شربت گرم را به زرده ها اضافه کنید و مدام هم بزنید. شکلات گرم را هم اضافه کنید.
مرحله 8خامه را هم اضافه کنید و بعد روی لایه اولیه کیک بریزید و 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.
مرحله 9لایه سوم: موس شکلات سفید و گیلاس
مرحله 10ژلاتین را در آب حل کنید. نصف پیمانه خامه را روی حرارت به جوش بیاورید سپس از حرارت بردارید و ژلاتین را به ان اضافه کنید. شکلات سفید را بیافزایید و هم بزنید.
مرحله 11بقیه خامه را هم اضافه کنید. گیلاس ها را هم اضافه کنید و روی لایه دوم دسرتان بریزید و حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین