زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
خامه قنادی ۱۵۰ گرم |
پوره توت فرنگی ۲۰۰ گرم |
پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپ خوری |
آب ۱/۲ پیمانه |
مرحله 1 | ابتدا پوره توت فرنگی را تهیه کرده و کنار میذاریم تا کاملا خنک بشه؛ |
مرحله 2 | پودر ژلاتین را در ۱/۲ پیمانه آب سرد حل میکنیم و روی بخار کتری قرار میدیم و اجازه میدیم تا ذرات ژلاتین به روش بن ماری به خوبی حل بشن؛وقتی کاملا شفاف شد از روی کتری برمیداریم و اجازه میدیم کاملا خنک بشه؛ |
مرحله 3 | خامه قنادی را با همزن آنقدر میزنیم تا فرم بگیره؛ |
مرحله 4 | پوره توت فرنگی و محلول ژلاتین را به خامه فرمگرفته اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم تا کاملا باهممخلوط شوند؛ و به طور دلخواه میتوان به آن رنگ خوراکی اضافه کرد؛ |
مرحله 5 | مخلوط موس را در ظرف یا قالب دلخواه ریخته و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار میدیم؛سپس سرو میکنیم؛ |