زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
بادام ۱۵۰ گرم |
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم |
شکر ۵۰ گرم |
تخم مرغ (سفیده) ۲ عدد |
خامه ۲۵۰ گرم |
پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپ خوری |
آب ۱/۴ پیمانه |
شکلات تلخ ۵۰ گرم |
پرک بادامبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا سفیدههای تخممرغ را با نیمی از شکر بزنید تا خوب فومی شکل شود. سپس پنیر خامهای را با نیم دیگر شکرخوب مخلوط کنید. پودرژلاتین را با مقدار آب تعیین شده به صورت بنماری حل کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. سپس آن را به مواد پنیری اضافه کنید. |
مرحله 2 | حالاخامه فرم گرفته، سفیده و مواد پنیری را به ترتیب با هم مخلوط کنید. بادام خرد شده و شکلات تلخ رنده شده را هم به مواد اضافه کرده، مواد را خوب مخلوط کنیدتا یکدست شود. بعد ظرفهای سرو را پرکرده و به مدت 3 تا 4ساعت در یخچال بگذارید تا خود را ببندد. شما میتوانید موسها را به دلخواه با رنده شکلات یا پرک بادام تزیین کنید. |