زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ (سفیده) ۲ عدد |
پودر قند ۵۰ گرم |
پنیر خامه ای ۱۲۵ گرم |
خامه ۱۰۰ گرم |
آب انار ۴ قاشق سوپ خوری |
انار ۱ عدد |
نان تست ۱ عدد |
مرحله 1 | سفیده تخممرغها را که به دمای محیط رسیده است با همزن برقی بزنید تا پف کرده و حالت اسفنجی پیدا کنند. سپس پودر قند را کم کم اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. |
مرحله 2 | در یک کاسه دیگر پنیر خامهای را با خامه و آب انار خوب هم بزنید تا نرم و یکدست شوند. سپس مخلوط را به آرامی داخل سفیده بریزید و با لیسک به صورت دورانی و در یک جهت هم بزنید. روی ظرف را با کیسه نایلونی بپوشانید و حدود یک ساعت داخل یخچال قرار دهید. |
مرحله 3 | بعد از زمان ذکر شده داخل لیوانهایی که آماده کردهاید، مقداری دانه انار بریزید. موس را داخل لیوانها تقسیم کنید. |
مرحله 4 | باقیمانده دانههای انار و تکه های نان تست را روی لیوانها بریزید و سپس آن ها را سرو کنید. |