زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
بیسکویتبه مقدار لازم |
شیر ۲ لیوان |
پودر کاکائو ۶ قاشق غذا خوری |
شکر ۸ قاشق غذا خوری سرپر |
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری |
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم |
مرحله 1 | ابتدا شیر ، شکر ، نشاسته ذرت و پودر کاکائو را در قابلمه ای ریخته مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم. |
مرحله 2 | روی حرارت ملایم مرتب هم زده تا به غلظت فرنی دست پیدا کند. |
مرحله 3 | سپس از روی حرارت برداشته و خامه را اضافه میکنیم. |
مرحله 4 | بیسکوییت پتی بور را خرد کرده و داخل لیوان میریزیم و سپس از مواد مهلبیه روی بیسکوییت ها ریخته و داخل یخچال قرار میدهیم. |
مرحله 5 | سپس روی آن را به صورت دلخواه تزیین کنید. |