زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۵۰۰ گرم |
هویج ١ عدد |
پیاز ١ عدد |
پیازچه ۴ عدد |
گوشت گاو ۵۰۰ گرم |
نمک ١ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | آرد را با آب خمیر کرده با دست به صورت ورقه های نازک در اورید . |
مرحله 2 | بعد گوشت را خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت دهید. |
مرحله 3 | هویج , پیاز و پیازچه را به قطعات ریز خرد کرده و به همان حالت خام با گوشت مخلوط کنید . |
مرحله 4 | ورقه های خمیر را روی تخته گذاشته مقداری از مخلوط را روی آن ریخته و به شکل صدف ان را ببندید. |
مرحله 5 | بعد صدف ها را می توانیم به چهار حالت بپزیم: 1- به صورت بخار-پز 2- سرخ کردن با روغن کم 3- سرخ کردن با روغن زیاد 4- به صورت سوپ |