زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۳ پیمانه |
مرغ ۱/۲ عدد |
سیر ۲ حبه |
پیاز ۱ عدد |
سیب زمینی ۱ عدد |
بادمجان ۱ عدد |
فلفل دلمه ایبه مقدار لازم |
زعفران ۱ قاشق چای خوری |
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذا خوری |
هل ۱ قاشق مربا خوری |
مرحله 1 | برنج رو شسته و می خیسونیم.مرغ ها رو تکه تکه میکنیم، من رون و نصف سینه مرغ رو هر کدوم دو تکه کردم، يعنى جمعا شد چهار تکه مرغ |
مرحله 2 | مقداری از پیاز رو با ادویه،زردچوبه و نمک تفت میدیم،سیر رنده شده رو هم اضافه میکنیم. یکی دو دقیقه بعد مرغ ها رو اضافه میکنیم و چند دقیقه دو طرف مرغ ها رو تفت میدیم تا طعم پیاز و سیر رو به خودش بگیره (لازم نیست مرغ پخته بشه.) |
مرحله 3 | مرغ ها رو از تابه خارج کرده و رب گوجه رو توی تابه میریزیم و کمی تفت میدیم و کمی آب اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا سس نسبتا غلیظ بشه بعد گاز رو خاموش میکنیم. |
مرحله 4 | سیب زمینی، بادمجان و پیاز رو حلقه حلقه میکنیم. |
مرحله 5 | زعفران رو تو یک استکان برییزد و توش یکی دو تکه یخ بندازید تا زعفران رنگ پس بده. هل رو هم به آب زعفران اضافه کنید. |
مرحله 6 | برنج رو به مرحله آبکشی برسونید، ته قابلمه روغن بریزد.(اگه قابلمه نچسب ندارید و میترسید غذا به دیگ بچسبه، توش کاغذ روغنی بندازید و چربش کنید. ) |
مرحله 7 | از مایه هل و زعفران روی مرغ ها بمالید. مرغ ها رو توی دیگ بچینید، اگه بازم جای خالی کف قابلمه بود، سیب زمینی ها رو اونجا بذارید. این شد ردیف اول. |
مرحله 8 | برای ردیف دوم بقیه سیب زمینی بادمجان، #فلفل_دلمه خرد شده و پیازها رو اضافه کنید باقی مونده زعفران رو، روی ردیف دوم بریزید |
مرحله 9 | حالا سسی رو که با رب درست کردین بریزید روش و در آخر برنج آبکش شده رو بریزید توی قابلمه. نیم ساعت با شعله خیلی کم برنج رو دم بدید، بعد از این مدت، شعله پخش کن بذارید زیر دیگ و ربع ساعت دیگه بذارید بپزه. غذا آماده ست،اون رو توی ظرف مورد نظر برگردونید. |