سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج مقلوبه بادمجان

مقلوبه بادمجان
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
بادمجان ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
گوشت گوسفندی ۱ کیلوگرم
برنج ۲ پیمانه
آب ۲ پیمانه
ادویه پلویی ۱ قاشق غذا خوری
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
جوز هندی ۱/۲ قاشق چای خوری
روغن مایعبه مقدار لازم
مقلوبه بادمجان
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مقلوبه بادمجان
روش ساخت
مرحله 1ورقه‌هاي بادمجان را نمك بپاشيد و 30 دقيقه كنار بگذاريد تا تلخ​ی آن گرفته شود، سپس آنها را شسته و خشك كنيد. يك‌ چهارم پيمانه روغن مايع را روي شعله متوسط داغ كرده و هر طرف بادمجان را 8 دقيقه در آن سرخ كنيد، سپس روغن آنها را گرفته و كناربگذاريد.
مرحله 2پنج قاشق غذاخوري روغن را در يك قابلمه روي شعله متوسط داغ كرده و پياز را 5 دقيقه در آن تفت دهيد. شعله را كم كرده و گوشت و ادويه‌ را اضافه كرده و 10 دقيقه ديگر تفت دهيد. هرگاه احساس كرديد شعله كم است و ممكن است گوشت آب بيندازد، شعله را كمي زياد كنيد.
مرحله 3دو پيمانه آب‌جوش را اضافه كنيد، در قابلمه را ببنديد و گوشت را با شعله كم 2 تا 3 ساعت بپزيد تا نرم شود. اگر روي آب كف گوشت جمع شد، با كفگير آن را بگيريد. در پايان زمان پخت بايد يك‌دوم پيمانه آب باقي‌مانده باشد. نمك و فلفل غذا را اندازه كنيد.
مرحله 4برنج را به روش معمول آبكش كنيد، سپس كف و دور يك قابلمه متوسط را چرب كرده و گوجه‌فرنگي را ته آن بچينيد. به ترتيب پلو، مايه‌گوشت و بادمجان را لايه‌لايه بچينيد تا مواد تمام شود. یک چهارم پیمانه آب روی پلو ریخته و در قابلمه را ببنديد. حداقل 30 دقيقه روي حرارت متوسط آن را بپزيد تا برنج دم بكشد
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین