سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج مقلوبه بادمجان

مقلوبه بادمجان
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
بادمجان ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
گوشت گوسفندی ۱ کیلوگرم
برنج ۲ پیمانه
آب ۲ پیمانه
ادویه پلویی ۱ قاشق غذا خوری
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
جوز هندی ۱/۲ قاشق چای خوری
روغن مایعبه مقدار لازم
مقلوبه بادمجان
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مقلوبه بادمجان
روش ساخت
مرحله 1ورقه‌هاي بادمجان را نمك بپاشيد و 30 دقيقه كنار بگذاريد تا تلخ​ی آن گرفته شود، سپس آنها را شسته و خشك كنيد. يك‌ چهارم پيمانه روغن مايع را روي شعله متوسط داغ كرده و هر طرف بادمجان را 8 دقيقه در آن سرخ كنيد، سپس روغن آنها را گرفته و كناربگذاريد.
مرحله 2پنج قاشق غذاخوري روغن را در يك قابلمه روي شعله متوسط داغ كرده و پياز را 5 دقيقه در آن تفت دهيد. شعله را كم كرده و گوشت و ادويه‌ را اضافه كرده و 10 دقيقه ديگر تفت دهيد. هرگاه احساس كرديد شعله كم است و ممكن است گوشت آب بيندازد، شعله را كمي زياد كنيد.
مرحله 3دو پيمانه آب‌جوش را اضافه كنيد، در قابلمه را ببنديد و گوشت را با شعله كم 2 تا 3 ساعت بپزيد تا نرم شود. اگر روي آب كف گوشت جمع شد، با كفگير آن را بگيريد. در پايان زمان پخت بايد يك‌دوم پيمانه آب باقي‌مانده باشد. نمك و فلفل غذا را اندازه كنيد.
مرحله 4برنج را به روش معمول آبكش كنيد، سپس كف و دور يك قابلمه متوسط را چرب كرده و گوجه‌فرنگي را ته آن بچينيد. به ترتيب پلو، مايه‌گوشت و بادمجان را لايه‌لايه بچينيد تا مواد تمام شود. یک چهارم پیمانه آب روی پلو ریخته و در قابلمه را ببنديد. حداقل 30 دقيقه روي حرارت متوسط آن را بپزيد تا برنج دم بكشد
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین