زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
بادمجان ۲ عدد |
پیاز ۱ عدد |
گوجه فرنگی ۳ عدد |
گوشت گوسفندی ۱ کیلوگرم |
برنج ۲ پیمانه |
آب ۲ پیمانه |
ادویه پلویی ۱ قاشق غذا خوری |
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری |
جوز هندی ۱/۲ قاشق چای خوری |
روغن مایعبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ورقههاي بادمجان را نمك بپاشيد و 30 دقيقه كنار بگذاريد تا تلخی آن گرفته شود، سپس آنها را شسته و خشك كنيد. يك چهارم پيمانه روغن مايع را روي شعله متوسط داغ كرده و هر طرف بادمجان را 8 دقيقه در آن سرخ كنيد، سپس روغن آنها را گرفته و كناربگذاريد. |
مرحله 2 | پنج قاشق غذاخوري روغن را در يك قابلمه روي شعله متوسط داغ كرده و پياز را 5 دقيقه در آن تفت دهيد. شعله را كم كرده و گوشت و ادويه را اضافه كرده و 10 دقيقه ديگر تفت دهيد. هرگاه احساس كرديد شعله كم است و ممكن است گوشت آب بيندازد، شعله را كمي زياد كنيد. |
مرحله 3 | دو پيمانه آبجوش را اضافه كنيد، در قابلمه را ببنديد و گوشت را با شعله كم 2 تا 3 ساعت بپزيد تا نرم شود. اگر روي آب كف گوشت جمع شد، با كفگير آن را بگيريد. در پايان زمان پخت بايد يكدوم پيمانه آب باقيمانده باشد. نمك و فلفل غذا را اندازه كنيد. |
مرحله 4 | برنج را به روش معمول آبكش كنيد، سپس كف و دور يك قابلمه متوسط را چرب كرده و گوجهفرنگي را ته آن بچينيد. به ترتيب پلو، مايهگوشت و بادمجان را لايهلايه بچينيد تا مواد تمام شود. یک چهارم پیمانه آب روی پلو ریخته و در قابلمه را ببنديد. حداقل 30 دقيقه روي حرارت متوسط آن را بپزيد تا برنج دم بكشد |