زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آبلیمو ۱/۲ پیمانه |
نمکبه مقدار لازم |
فلفل قرمزبه مقدار لازم |
روغن زیتون ۱/۲ پیمانه |
ارده ۳ قاشق سوپ خوری |
بادمجان ۱ کیلوگرم |
مرحله 1 | بادنجان را كباب كرده پوست آنها را گرفته و بكوبید یا در مخلوطكن بریزید. |
مرحله 2 | ارده و آب لیموترش را به بادنجان اضافه كرده و كمی نمك بزنید دو قاشق روغن هم افزوده و مخلوط كنید. |
مرحله 3 | مواد را داخل ظرف ریخته وسط آن را گود كنید بقیه روغن زیتون را در گودی بریزید. |
مرحله 4 | روی مطبل را میتوانید پودر فلفل قرمز و مقداری جعفری خردشده بپاشید و میل كنید. |