زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۲ لیوان |
نشاسته ۵ قاشق غذا خوری |
شکر ۴ قاشق غذا خوری |
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری |
کره ۲۰ گرم |
گلاب ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | نشاسته، شکر و پودر کاکائو رو با هم مخلوط می کنیم، کمی شیر افزوده و کاملا هم می زنیم تا نشاسته گلوله نشه و مواد یکدست بشن. بقیه شیرو اضافه کرده و روی شعله متوسط قرار میدیم و مدام هم می زنیم، |
مرحله 2 | وقتی گرم شد گلاب و کره اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه میدیم تا بجوشه و ته نگیره، وقتی به غلظت مورد نظر رسید شعله رو خاموش می کنیم. |
مرحله 3 | کمی که از حرارت افتاد موادو تو قالب ریخته و به مدت یک الی دو ساعت داخل یخچال قرار میدیم. برای اینکه راحت تو ظرف سرو برگردونیم با چاقو لبه های مشکوفی رو از دیواره قالب جدا می کنیم و بعد برمیگردونیم. |