سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی مسقطی گل محمدی

مسقطی گل محمدی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۷ نفر
مواد لازم
نشاسته گل ۱ لیوان
شکر ۲ لیوان
گلاب ۱ قاشق سوپ خوری
پودر گل محمدی ‏ ۱ قاشق غذا خوری
گلوکز ۲ قاشق سوپ خوری
پودر هل ۱ قاشق سوپ خوری
روغن مایع ۱/۲ لیوان
آب ۴ لیوان
زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپ خوری
رنگ خوراکی ۱-۲ قطره
خلال پسته ۰ به مقدار لازم
برگ گل محمدیبه مقدار لازم
مسقطی گل محمدی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مسقطی گل محمدی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا نشاسته،شکر وآب را داخل قابلمه ریخته وروی شعله گاز قرار دهید .( بهتره جنس قابلمه مس یا چدن باشه )،
مرحله 2مواد را هم زده ،سپس زعفران دمکرده وبعد پودر برگ گل محمدی را اضافه و مواد را هم بزنین ، وقتی نشاسته در حال غلیظ شدن است ،گلوکز مایع خوراکی وسپس روغن را کم کم اضافه میکنیم .
مرحله 3بهتره شعله گاز ملایم باشه چون علت طولانی شدن پخت مسقطی در اصل بدلیل پختن نشاسته است .سپس گلاب را اضافه می کنیم ، وقتی حلوا خوب پخته شد وبه غلظت مورد نظرمون رسید ،شعله گاز خاموش وپودر هل را اضافه میکنیم ،سپس رنگ مایع خوراکی صورتی ،مواد را هم می زنیم ،
مرحله 4داخل یک سینی را کمی چرب کرده ومواد مسقطی را داخل آن ریخته ،وروی مسقطی با خلال پسته وبرگ گل محمدی تزیین میکنیم .
مرحله 5به مدت ۸ساعت مسقطی داخل یخچال گذاشته ،بعد این مدت مسقطی را برش زده ونوش جان کنین .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین