سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی مسقطی کدو حلوایی

مسقطی کدو حلوایی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
آب ۳ لیوان
نشاسته ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
روغن مایع ۱/۲ لیوان
گلوکز مایع ۲ قاشق غذا خوری
هل ۱ قاشق غذا خوری
گلاب ۱/۲ لیوان
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
خلال بادامبه مقدار لازم
مسقطی کدو حلوایی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مسقطی کدو حلوایی
روش ساخت
مرحله 1(ابتدا کدو حلوایی را برش بزنید ،بعد حدود 500گرم کدو حلوایی با مقداری آب مخلوط وداخل مخلوط کن آبمیوه گیری ریخته ،بعد آب کدو حلوایی را صاف کرده وحدود سه لیوان آب آن را کنار بذارید ).
مرحله 2پخت حلوا مسقطی : نشاسته وآب کدو حلوایی را مخلوط کرده وهم بزنید تا نشاسته گلوله مانند نشه، داخل قابلمه مسی یا چدن برای پخت استفاده بکنید ، مواد را داخل قابلمه بریزید وسپس شکر را اضافه کنید .
مرحله 3قابلمه را روی شعله گاز با حرارت ملایم قرار دهید ، در طول زمان پخت مواد را هم بزنین ، وقتی نشاسته در حال غلیظ شدن است زعفران دمکرده غلیظ وبلافاصله روغن مایع را اضافه کنید .
مرحله 4توجه داشته باشید حتما روی شعله متوسط تا نشاسته پخته وبوی خامی آن از بین بره . سپس گلوکز مایع خوراکی را اضافه بکنید ،البته اگر اضافه نکنید هم مشکلی نداره ولی اضافه بکنید مسقطی حالت کشدار وبیشتر شبیه بیرونیا میشه .
مرحله 5سپس گلاب ودر اخر هل را اضافه کنیدوشعله گاز را خاموش کنید . حدود 35دقیقه زمان برای پخت این مسقطی کافیه .
مرحله 6سپس در صورت تمایل نصف خلال بادامـها را اضافه کنید وبعد مسقطی را داخل یک سینی ریخته وروی آن کمی خلال بادام وپودر نارگیل بریزید
مرحله 7بعد از سرد شدن داخل یخچال به مدت دو ساعت گذاشته تا مسقطی خنک شود وبعد برش بزنید .
مرحله 8این مسقطی خیلی خوشمزه وشما میتونید به عنوان یک دسر خوشمزه برای پذیرایی استفاده بکنید .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین