سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی مسقطی کاسترد

مسقطی کاسترد
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
نشاسته گل ۱ لیوان
پودر کاسترد ۱/۲ لیوان
شکر ۳ لیوان
گلاب ۱/۲ لیوان
روغن مایع ۱/۲ لیوان
آب ۴ لیوان
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
خلال بادامبه مقدار لازم
مسقطی کاسترد
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مسقطی کاسترد
روش ساخت
مرحله 1ابتدا نشاسته وپودر کاسترد وآب را داخل یک ظرف باهم مخلوط می کنیم . سپس مواد را داخل قابلمه مسی میریزیم و روی شعله گاز قرار میدهیم . (بهتره برای پخت حلوا از قابلمه مس یا چدن استفاده بشه .)
مرحله 2مواد را در زمان پخت کامل هم میزنیم،سپس زعفران دمکرده غلیظ را اضافه می کنیم . وقتی مواد در حال غلیظ شدن است روغن مایع در سه مرحله زمان پخت حلوا اضافه می کنیم .
مرحله 3 گلاب وهل ومغز گردو را اضافه ومواد را هم میزنیم ، وقتی مسقطی به غلظت مورد نظر رسید وبا قاشق هم بزنیم حالت تکه تکه جدا می شود زمان پخت مسقطی کافی است چون مسقطی خوب پخته وبه غلظت مورد نظر رسیده است .
مرحله 4مسقطی را داخل سینی میریزیم وروی آن خلال بادام میریزیم . بعد از سرد شدن به مدت 2ساعت داخل یخچال قرار دهید وبعد برش بزنید .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین