زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
نشاسته گل ۱ لیوان |
پودر کاسترد ۱/۲ لیوان |
شکر ۳ لیوان |
گلاب ۱/۲ لیوان |
روغن مایع ۱/۲ لیوان |
آب ۴ لیوان |
زعفران دم کردهبه مقدار لازم |
خلال بادامبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا نشاسته وپودر کاسترد وآب را داخل یک ظرف باهم مخلوط می کنیم . سپس مواد را داخل قابلمه مسی میریزیم و روی شعله گاز قرار میدهیم . (بهتره برای پخت حلوا از قابلمه مس یا چدن استفاده بشه .) |
مرحله 2 | مواد را در زمان پخت کامل هم میزنیم،سپس زعفران دمکرده غلیظ را اضافه می کنیم . وقتی مواد در حال غلیظ شدن است روغن مایع در سه مرحله زمان پخت حلوا اضافه می کنیم . |
مرحله 3 | گلاب وهل ومغز گردو را اضافه ومواد را هم میزنیم ، وقتی مسقطی به غلظت مورد نظر رسید وبا قاشق هم بزنیم حالت تکه تکه جدا می شود زمان پخت مسقطی کافی است چون مسقطی خوب پخته وبه غلظت مورد نظر رسیده است . |
مرحله 4 | مسقطی را داخل سینی میریزیم وروی آن خلال بادام میریزیم . بعد از سرد شدن به مدت 2ساعت داخل یخچال قرار دهید وبعد برش بزنید . |