زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
نشاسته ۱ فنجان |
آب ۶ فنجان |
شکر ۳.۵ فنجان |
گلاب ۱ فنجان |
پودر هل ۱ قاشق چای خوری |
کره ۱/۲ فنجان |
مغز گردوبه مقدار لازم |
مرحله 1 | اول 1فنجان نشاسته رو در 6فنجان آب حل کردم.گذاشتم کنار.بعد در یک قابلمه 3 فتجان و نیم شکر ریختم گذاشتم شکر آب شد و وقتی کاملا شکر آب شد مخلوط آب و نشاسته رو اضافه کردم در این زمان شکر سریع سفت میشه نگران نشید کم کم شکر آب میشه و بعد از حدود 10دقیقه یکدست میشه. |
مرحله 2 | حالا 1فنجان گلاب زعفرانی و 1 ق چ هل اضافه کنید و نصف فنجان کره وقتی کره آب شد مغز گردو یا پسته یا پودر نارگیل بریزید. |
مرحله 3 | حرارت رو زیاد کنید و به مدت نیم ساعت هر 3دقیقه هم بزنید تا ژلاتینی بشه بعد در قالب مورد نظر ریخته و پس از خنک شدن برگردونید. میتونید کف سینی مشما بندازید و برش بزنید مثل من. برای مهمونی برش خورده مناسب تره. نوش جانتون |