سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی مسقطی هویج

مسقطی هویج
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
آب ۲ لیوان
نشاسته ۱ لیوان
شکر ۱.۵ لیوان
روغن مایع ۱/۲ لیوان
گلوکز مایع ۱ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذا خوری
هل ۱/۲ قاشق غذا خوری
گلاب ۴ قاشق غذا خوری
خلال بادامبه مقدار لازم
پودر نارگیلبه مقدار لازم
مسقطی هویج
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مسقطی هویج
روش ساخت
مرحله 1ابتدا نشاسته را با آب هویج مخلوط کرده وهم بزنید تا نشاسته کامل مخلوط وگلوله مانند نشه .سپس شکر را اضافه کرده ،وهم میزنیم ، شعله گاز روشن وقابلمه را گذاشته وحرارت را ملایم میکنیم . مواد را در هم میزنیم تا حالت گلوله مانند پیدا نکنه زمان پخت .(بهتره از قابلمه مسی یا تفلون استفاده بشه ،چون‌حالت نچسپ داره وبرای پخت حلوا مناسبه )
مرحله 2سپس زعفران دمکرده غیظ را اضافه میکنیم ،و گلوکز مایع خوراکی ، زمانی که نشاسته داره غلیظ میشه روغن مایع را اضافه میکنیم ، مواد هم میزنیم ،حدود ۳۵یا ۴۰دقیقه زمان میبره تا مسقطی کامل پخته بشه ،
مرحله 3سپس گلاب را اضافه میکنیم ،وهمچنان مواد مسقطی را هم میزنیم ،زمانی که بوی خامی نشاسته از بین رفت وحلوا خوب پخته وحالت کشدار پیدا کرد ،وکمی تغییر رنگ داد ،پخت حلوا کافیه ،سپس هل را اضافه کرده وخلال بادام در صورت تمایل .
مرحله 4داخل یک سینی حلوا را ریخته وروی اون صاف میکنیم ،ودر صورت تمایل خلال بادام یا پسته ،وپودر نارگیل تزیین میکنیم . حلوا بعد از سرد شدن کامل داخل یخچال گذاشته ،وبعد که خوب خنک شد برش می دهیم .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین