زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
نشاسته گل ۲۰۰ گرم |
خلال بادام ۱۰۰ گرم |
شکر ۴۰۰ گرم |
آب ۷ پیمانه |
گلاب ۱/۲ پیمانه |
کره ۱۵۰ گرم |
آبلیمو ۲ قاشق سوپ خوری |
رنگ خوراکیبه مقدار لازم |
مرحله 1 | نشاسته را در 6 الی 7 پیمانه آب سرد حل کرده و از صافی رد کنید. |
مرحله 2 | سپس در ظرف لعابی تمیزی ریخته و ظرف را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا مایه جوش آمده و کمی غلیظ شود. |
مرحله 3 | شکر، گلاب، خلال بادام و پسته را اضافه و مخلوط کنید. |
مرحله 4 | کره را به مایه اضافه و هم زده تا غلیظ و شفاف شود. |
مرحله 5 | مسقطی را به دو قسمت تقسیم کرده، به نیمی از آن آبلیمو و به نیمی دیگر کمی رنگ اضافه کرده و مخلوط کرده. |
مرحله 6 | مسقطی لیمو را در ظرفی که کف و دیواره آن را چرب کردهایم، ریخته (میتوانید از قالب سیلیکون استفاده کنید) و روی آن مسقطی گلاب را میریزیم و سطح روی آن را صاف میکنیم و پس از خنک شدن برش میزنیم. |