زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۵ نفر |
مواد لازم |
---|
نشاسته گل ۲۰۰ گرم |
شکر ۲۰۰ گرم |
آب ۱ لیتر |
پودر پسته ۱/۲ پیمانه |
گلاب ۱/۲ پیمانه |
پودر هل ۱/۲ قاشق غذا خوری |
خامه ۱۰۰ گرم |
مرحله 1 | ابتدا نشاسته را با کمی از آب حل کرده،سپس با شکر و مابقی آب ترکیب کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتبا هم بزنید |
مرحله 2 | مواد را آنقدر هم بزنید تا به غلظت فرنی رقیق برسد و شفاف شود.ب(ا حرارت ملایم و هم زدن مداوم حدود ۱۰دقیقه) |
مرحله 3 | سپس گلاب،پودر هل و پسته(پودر یا خلال) را افزوده و آنقدر هم بزنید تا خط قاشق روی آن بماند و سفت شود.(حدود پنج دقیقه) |
مرحله 4 | در انتها خامه را افزوده و حرارت را خاموش کنید و با مواد بخوبی ترکیب کنید تا یکدست شوند. |
مرحله 5 | مواد را در قالبی که کمی چرب شده بریزید و بمدت دو ساعت در یخچال قرار دهید. |
مرحله 6 | سپس برگردانید و براحتی از قالب خارج کنید و با پودر پسته و خامه فرم گرفته تزیین کنید. |