سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی مسقطی خامه و پسته

مسقطی خامه و پسته
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۵ نفر
مواد لازم
نشاسته گل ۲۰۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
آب ۱ لیتر
پودر پسته ۱/۲ پیمانه
گلاب ۱/۲ پیمانه
پودر هل ۱/۲ قاشق غذا خوری
خامه‏ ۱۰۰ گرم
مسقطی خامه و پسته
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مسقطی خامه و پسته
روش ساخت
مرحله 1ابتدا نشاسته را با کمی از آب حل کرده،سپس با شکر و مابقی آب ترکیب کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتبا هم بزنید
مرحله 2مواد را آنقدر هم بزنید تا به غلظت فرنی رقیق برسد و شفاف شود.ب(ا حرارت ملایم و هم زدن مداوم حدود ۱۰دقیقه)
مرحله 3سپس گلاب،پودر هل و پسته(پودر یا خلال) را افزوده و آنقدر هم بزنید تا خط قاشق روی آن بماند و سفت شود.(حدود پنج دقیقه)
مرحله 4در انتها خامه را افزوده و حرارت را خاموش کنید و با مواد بخوبی ترکیب کنید تا یکدست شوند.
مرحله 5مواد را در قالبی که کمی چرب شده بریزید و بمدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله 6سپس برگردانید و براحتی از قالب خارج کنید و با پودر پسته و خامه فرم گرفته تزیین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین