زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۷ نفر |
مواد لازم |
---|
شکر ۱.۵ پیمانه |
نشاسته ۱ پیمانه |
آب ۴ پیمانه |
کره ۲۵ گرم |
گلاب ۱ پیمانه |
پودر هل ۱ قاشق چای خوری |
زعفران آب کردهبه مقدار لازم |
بیسکویت ۱.۵ بسته |
پودر پستهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | نشاسته وآب را مخلوط می کنیم روی حرارت میگذاریم ،مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه ، |
مرحله 2 | سپس کره ،گلاب ،و زعفران را اضافه می کنیم هم می زنیم تا کمی بجوشه وغلیظ بشه از روی حرارت بر میداریم . |
مرحله 3 | کف سینی را نایلون میندازیم ،مقداری مسقطی میریزیم پهن می کنیم ،یه ردیف بیسکویت میچینیم باز مسقطی میریزیم ، |
مرحله 4 | لایه لایه این کار را انجام میدیم تا مواد تموم بشه ،سپس روی سطح مسقطی مقداری خلال پسته پودر شده میریزیم ، اجازه میدیم خنک بشه ،سپس شب تا صبح داخل یخچال میزاریم بعد برش میزنیم . |