سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی مسقطی انجیر

مسقطی انجیر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
نشاسته گل ۱ لیوان
شکر ۱.۵ لیوان
انجیر خشک ۱/۲ لیوان
آب ۳ لیوان
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
گلاب ۱/۲ لیوان
روغن مایع ۱/۲ لیوان
هل ۱/۲ قاشق چای خوری
خلال پستهبه مقدار لازم
مسقطی انجیر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مسقطی انجیر
روش ساخت
مرحله 1ابتدا نشاسته گل را با دو لیوان آب مخلوط کنید وکنار بگذارید . اگر انجیر تازه در دسترس داشتین با یک لیوان آب مخلوط وبعد داخل غذاساز به پوره تبدیل کنید ،اگر انجیر تازه در دسترس نبود از انجیر خشک هم می تونید برای پخت این مسقطی استفاده بکنید . انجیر خشک را داخل قابلمه با کمی آب گرم بریزید و روی شعله گاز بگذارید تا حدود 8دقیقه بپزه بعد از سرد شدن داخل غذاساز ریخته وبه صورت پوره در آورده وبرای پخت استفاده کنید .
مرحله 2مرحله پخت مسقطی : بهتره برای پخت مسقطی از قابلمه مس یا تفلون استفاده کنید ، داخل قابلمه نشاسته مخلوط با آب وشکر وپوره نرم انجیر را اضافه کرده وسپس روی شعله گاز قرار دهید .
مرحله 3مواد را در زمان پخت هم بزنید تا نشاسته خوب مخلوط وگلوله مانند نشود،وبا حرارت ملایم تا حلوا بپزد .سپس زعفران دمکرده غلیظ را اضافه کنید .
مرحله 4در مرحله بعدی نشاسته کم کم در حال غلیظ شدن است که روغن مایع را کم کم اضافه بکنید وهمچنان به هم زدن ادامه بدهید تا حلوا مسقطی کم کم غلیظ شود .
مرحله 5سپس هل وگلاب را اضافه کنید و مواد حلوا را هم بزنید تا مخلوط شود وبعد خلال بادام را اضافه کنید .
مرحله 6مواد حلوا مسقطی را داخل سینی ریخته وروی آن خلال پسته ویا بادام بریزید وبعد از سرد شدن داخل یخچال به مدت 2ساعت بگذارید وبعد برش بزنید . این مسقطی بسیار خوشمزه وپر خاصیت است.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین