سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک مرنگ شکلاتی

مرنگ شکلاتی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۴ نفر
مواد لازم
تخم مرغ (سفیده) ۲ عدد
پودر قند ۲/۳ پیمانه
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
کرم تارتار ۱/۲ قاشق چای خوری
شکلات ۴۰ گرم
مرنگ شکلاتی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مرنگ شکلاتی
روش ساخت
مرحله 1فر را روی کمترین درجه روشن کرده و کف سینی فر کاغذ روغنی میاندازیم.
مرحله 2در ظرف تمیز و خشکی,سفیده هارو با درجه بالای همزن میزنیم تا حسابی فرم بگیره و جای پره های همزن روی سفیده باقی بماند.
مرحله 3سپس کرم تار تار رو اضافه کرده و هم می زنیم.در حال همزدن پودر قند رو قاشق قاشق اضافه کرده و می زنیم تا کاملا فرم بگیرد.
مرحله 4وقتی حس کردیم پودرقند حل شده و زمانی که بین دو انگشت ان را تست کردیم و زبری پودرقند را حس نکردیم هم زدن رو متوقف میکنیم.چون اگر بیش از اندازه بزنیم مرنگ میبرد.
مرحله 5شکلات و دارچین رو اضافه کرده و با قاشق هم میزنیم.مواد را داخل قیف نایلونی ریخته و با ماسوره ستاره در سینی فر با فاصله شکوفه میزنیم.
مرحله 6سینی را درون فر قرار میدهیم با کمترین حرارت به مدت ۵۰دقیقه تا یک ساعت زمان میدهیم تا پخته و خشک بشود.سپس در فر رونیمه باز میگذاریم تا مرنگها یک ساعت داخل فر خاموش خنک بشوند.با این کار مرنگها راحت از کاغذ جدا میشوند
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین