سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن مرنگ سوییسی کلاسیک

مرنگ سوییسی کلاسیک
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
شکر ۱۷۵ گرم
تخم مرغ (سفیده) ۳ عدد
مرنگ سوییسی کلاسیک
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مرنگ سوییسی کلاسیک
روش ساخت
مرحله 1فر را در دمای 140 درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم. در یک ظرف نچسب سفیده‌های تخم‌مرغ را آن قدر می‌زنیم تا سفید‌شده و کاملاً خود را بگیرد. سپس در حالی که هم می‌زنیم به آرامی شکر را _ یک قاشق یک قاشق _ به تخم‌مرغ‌ها اضافه می‌نماییم، تا زمانی که مخلوط مرنگ شما به فرم براق و شق و رق در آید. حال وانیل را اضافه‌کرده و خوب هم‌می‌زنیم تا کاملاً مخلوط شود.
مرحله 2روی سینی شیرینی‌پزی را با کاغذ شیرینی‌پزی می‌پوشانیم، سپس در هر گوشه از سینی یک گلوله کوچک مرنگ می‌گذاریم، تا کاغذ بر روی سینی ثابت شود. به وسیله یک قاشق فلزی 6 توده از مرنگ را بر روی کاغذ شیرینی پزی و با فاصله از یکدیگر قرار می‌دهیم.
مرحله 3اگر می‌خواهید مرنگتان دارای مغزی نرم باشد آن را به‌مدت یک‌ساعت و ربع در فر بپزید و در صورتی که تمایل‌دارید مغز آن به فرم کریسپی‌تری در آید زمان طبخ را یک ساعت و نیم نمایید. وقتی آماده‌‍شد، اگر که مغز آن نرم بود آن را از کاغذ شیرینی‌پزی جدا می‌کنیم و مرنگ را بر روی یک قفسه توری می‌گذاریم تا خنک شود، یا اینکه اگر مغز آن پخته‌شده مرنگ را در همان فر خاموش، حدود 4 ساعت می‌گذاریم تا خنک‌شود و سپس آن را بر روی قفسه منتقل می‌نماییم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین