زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
گوجه فرنگی گیلاسی ۱ پیمانه |
برگ اسفناج ۲ پیمانه |
پنیر چدار ۳/۴ پیمانه |
آرد کامل ۱ قاشق غذا خوری |
شیر ۱/۲/۳ پیمانه |
پنیر خامه ای ۱۸۰ گرم |
پیاز ۱/۴ پیمانه |
سینه مرغ ۶۸۰ گرم |
روغنبه مقدار لازم |
ماکارونی ۱.۵ پیمانه |
مرحله 1 | در یک قابلمه کوچک، ماکارونیها را بپزید و آبکش کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | کف تابه متوسطی، کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. مرغ و پیاز را بریزید و حدود 4 تا 6 دقیقه تفت دهید تا مرغها دیگر صورتی نباشند و پیازها نرم شوند. |
مرحله 3 | آنها را تفت دهید تا مرغها تا حدی پخته شوند. در آخر، پنیر خامهای را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود. |
مرحله 4 | در یک کاسه متوسط، شیر و آرد را با یکدیگر مخلوط کنید تا نرم شوند. همه آن را به طور یکجا داخل مخلوط مرغ بریزید. آنها را روی حرارت ملایم هم بزنید تا بجوشند و حباب روی آنها ایجاد شود. |
مرحله 5 | حرارت را کم کنید. پنیر چدار را اضافه کنید تا آب شود. سپس ماکارونی پخته شده را اضافه کنید و دو دقیقه تفت دهید. |
مرحله 6 | در این مرحله، برگهای اسفناج و گوجهفرنگیهای گیلاسی را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید. این ماکارونی را باید گرم سرو کنید. |