سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مرغ و پرنده مرغ گالانتین

مرغ گالانتین
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
مرغ ۱ عدد
برنج ۱.۵ لیوان
پیاز ۳ قاشق سوپ خوری
زرشک ۳ قاشق سوپ خوری
گردو ۳ قاشق سوپ خوری
خلال پسته ۲ قاشق سوپ خوری
خلال بادام ۲ قاشق سوپ خوری
ادویه ۱ قاشق مربا خوری
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
آبلیمو ۲-۳ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغن مایعبه مقدار لازم
خلال پوست پرتقال ۳ قاشق سوپ خوری
مرغ گالانتین
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مرغ گالانتین
روش ساخت
مرحله 1روش آماده کردن مرغ : ابتدا درون شکم مرغ را تمیز کرده و مرغ را خوب شسته، به حالت نشسته در سينی يا آبكش می گذاريم تا آب آن برود.
مرحله 2با نخ و سوزن پارگی پوست شكم مرغ ‌را دوخته، و مرغ را به شكم روی تخته قرار می دهیم.
مرحله 3نيمی از گردن مرغ را جدا کرده و از پشت روی ستون فقرات شكاف عميقی می دهيم، طوریکه كه كارد به استخوان برسد. (طول اين شكاف بايد از گردن تا قسمت دم مرغ باشد).
مرحله 4با كاردی تيز و كوچك به روش زير مرغ را بی استخوان مي‌كنيم كارد را به استخوان فقرات می چسبانيم و با حركت دادن آن روی استخوان‌ها به آرامی گوشت را از استخوان جدا می كنيم. استخوان‌های كتف و ران را در نقطه‌ی اتصال با استخوان فقرات ، از مفصل جدا كرده و اسكلت مرغ را درسته از پشت خارج می كنيم.
مرحله 5استخوان‌های كتف و ران را نيز به آرامی خارج می كنيم.درون شكم مرغ را خشك كرده، و با مخلوطی از آبليمو، زعفران، نمك و فلفل طعم‌دار می كنيم و آن‌ را به مدت 30 دقيقه در يخچال می گذاريم
مرحله 6طرز تهیه مرغ گالانتین : برنج، خلال بادام، خلال پسته، خلال پوست پرتقال یا نارنج، مغز گردو، زرشك، پياز سرخ شده، زعفران، ادويه كاری، نمك و فلفل را با هم مخلوط می كنيم.
مرحله 7با مقداری از مواد آماده شده، داخل كتف و ران‌های مرغ را پر می كنيم و با نخ وسوزن پوست گردن مرغ را می دوزيم تا مواد خارج نشود با بقيه‌ مواد آماده شده، شكم مرغ را پركرده و دوختن را ادامه می دهيم تا پارگی ايجاد شده كاملاً بسته شود
مرحله 8از مخلوط آبليمو، زعفران، نمك و فلفل با فرچه روی پوست مرغ می ماليم . داخل ظرف پيركسی را با حدود 4 قاشق سوپ‌خوری روغن چرب می كنيم. مرغ را به پشت، داخل ظرف می گذاريم و با دست مرغ را به حالت اوليه شكل می دهيم.
مرحله 9ظرف پیرکس را در طبقه‌ وسط فر با حرارت 350 درجه فارنهايت يا 180 درجه سانتی گراد به مدت حداقل يك ساعت و حداكثر 1/5 ساعت می گذاريم (مدت پخت به نوع مرغ بستگي دارد).
مرحله 10پوست مرغ پخته شده بايد برشته شده باشد. با كمی جعفری و حلقه‌های ليموترش گالانتين را تزيين می كنيم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین