زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۷ نفر |
مواد لازم |
---|
ماست ۱ پیمانه |
برگ ریحان ۱/۴ پیمانه |
پیاز ۱/۴ پیمانه |
پودر کاری ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
ران مرغ ۹۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
کدو سبز ۱ عدد |
گوجه فرنگی گیلاسی ۳۰۰ گرم |
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ماست، ریحان، و پیاز را در غذا ساز چندین بار مخلوط میکنیم. مخلوط ماست را داخل یک کاسه غیر واکنش دهنده میریزیم. پودر کاری و ¼ قاشق چایخوری نمک را اضافه میکنیم و هم میزنیم. ½ پیمانه از ماست را برای خواباندن مواد نگه میدرایم. |
مرحله 2 | ران مرغهای بدون استخوان و پوست گرفته را در اندازه 3 سانتی میبریم و چربی اضافه آنها را میگیریم و در کاسه حاوی باقی مانده مخلوط ماست میریزیم. و حداقل 45 دقیقه و حداکثر تا 6 ساعت در یخچال قرار میدهیم. در این حین 20 عدد سیخ چوبی 20 سانتی را به مدت 30 دقیقه در آب میگذاریم بماند. |
مرحله 3 | گریل را از قبل روی شعله متوسط داغ میکنیم. فلفل دلمهای (را پس از اینکه تخم و ساقه آن را گرفتیم، به قطعات مربعی 2 سانت و نیم برش میزنیم)، کدو سبز (را از جهت طول برش میزنیم و آنها را هم در اندازه 2 سانتو نیم میبریم)، گوجه فرنگی و روغن را با هم در کاسه متوسطی مخلوط کرده و روی آنها نمک و فلفل میریزیم. |
مرحله 4 | سیخها را داخل مرغ و سبزیجات فرو میکنیم و روی سینی فر که با کاغذ روغنی آن را پوشاندهایم قرار میدهیم. |
مرحله 5 | مرغ و سبزیجات را گریل میکنیم. هر از گاهی سیخها را بر میگردانیم، تا زمانی که مرغها کاملاً پخته شده و سبزیجات را ذغالی میکنیم (حدود 14 دقیقه). |
مرحله 6 | مرغ و سبزیجات کبابی را با مخلوط باقی مانده ماست سرو میکنیم. مرغ را در ماست فرو کرده و میل میکنیم. |