سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیش غذا سایر مرغ چوبی

مرغ چوبی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز داغ ۲ قاشق غذا خوری
گشنیز ۳ قاشق غذا خوری
پنیر چدار ۱/۲ پیمانه
کره ۲ قاشق غذا خوری
فلفلبه مقدار لازم
عصاره مرغ ۱ عدد
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
سس کچاپ ۳ قاشق غذا خوری
سس فلفل ۱ قاشق غذا خوری
رشته کادایفبه مقدار لازم
چوب بستنیبه مقدار لازم
تخم مرغ ۲ عدد
مرغ چوبی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مرغ چوبی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا سینه مرغ رو همراه با پیاز و کمی زردچوبه آبپز کنید سپس خرد کرده و اجازه دهید خنک شود
مرحله 2مرغ خنک شده،پیاز داغ ، پنیر چدار ، جعفری و گشنیز و ادویه ها و عصاره مرغ رو داخل غذاساز ریخته مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست بیاد سپس کره رو هم اضافه کرده خوب مخلوط کنید
مرحله 3از خمیر به اندازه یه قاشق پر بردارید با دست یا روی پلاستیک فریزر شکل دهید و یک عدد چوب بستنی داخلش قرار بدید و دو ساعت داخل فریزر استراحت بدید
مرحله 4رشته کادایف رو خرد کرده و به مدت یک دقیقه داخل روغن تفت بدید تا طلایی بشه دقت کنید چون رشته ها نازکن زود میسوزن
مرحله 5مواد سس شامل پنیر خامه ای سس کچاپ و سس تند رو مخلوط کنید و کنار بذارید
مرحله 6دو عدد تخم مرغ رو با چنگال بزنید
مرحله 7مرغ ها رو از فریزر خارج کرده داخل تخم مرغ بزنید و داخل روغن سرخ کنید سپس روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافه ش گرفته بشه و خنک بشه
مرحله 8سپس همه جای مرغ های چوبی سرخ شده رو به سس پنیری آغشته کنید
مرحله 9و درنهایت مرغ رو داخل رشته های کادایف بزنید تا همه جای مرغ چوبی با رشته پوشانده بشه
مرحله 10نوش جان
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین