سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مرغ و پرنده مرغ نمکی

مرغ نمکی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱ نفر
مواد لازم
ران مرغ ۱ عدد
روغن زیتونبه مقدار لازم
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
زعفران آب کرده ۱ قاشق غذا خوری
زردچوبهبه مقدار لازم
نمک ۸۰۰ گرم
مرغ نمکی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت مرغ نمکی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا ران را شسته و در آبکش قرار دهید تا آب اضافه آن خارج شود. سپس پیاز و سیر را حلقه کنید و با کمی سویاسس و آبلیمو و روغن زیتون و ادویه جات مخلوط کنید و ران را با این ترکیبات ماساژ دهید. با توجه به شوری سویاسس بهتر است نمک اضافه نکنید.زعفران آب کرده را با برس روی ران بمالید و آن را برای چند ساعتی در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
مرحله 2سپس مرغ را روی دستمال آشپزخانه یا دستمال مخصوص جذب روغن قرار دهید تا کاملا خشک شود.هر گونه رطوبتی باعث میشود مرغ ؛ شوری نمک را به خود جذب کند ، پس این مرحله را با نهایت دقت انجام دهید و کاملا مرغ را خشک کنید که ذره ای رطوبت نداشته باشد.
مرحله 3نمک را با چند قاشق آب مخلوط کنید در حدی که نمک به صورت شن مرطوب درآید.
مرحله 4قابلمه مناسبی انتخاب کنید و آنرا برای چند دقیقه روی شعله ملایم قرار دهید تا گرم شود.سپس یک سوم از نمک را کف قابلمه ریخته و با قاشق صاف کنید و ران مرغ که رطوبت آنرا گرفته اید روی نمک قرار دهید.
مرحله 5مابقی نمک را اطراف و روی ران بریزید و با قاشق صاف کنید و درب قابلمه دمکنی گذاشته و اجازه دهید 1 ساعت بپزد.
مرحله 6نمک مانند یک لایه گچی اطراف مرغ را میگیرد و در حین پخت کاملا سفت میشود؛ با استفاده از یک گوشتکوب نمک را بشکنید و از روی مرغ کنار بزنید و به آرامی مرغ را خارج کنید و با برس آشپزخانه نمک های اضافی را به آرامی از روی آن کنار بزنید.کمی روغن زیتون روی مرغ ریخته و سرو کنید و از طعم عالی و آبدار و لذیذ این مرغ لذت ببرید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین